IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тайните на невероятната фигура на Тейлър Суифт са разкрити

5 април 2024 12 00

Поп сензацията отново демонстрира стегнатата си физика на Бахамите с Травис Келси

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Тайните на невероятната фигура на Тейлър Суифт са разкрити от специалисти, след като тя демонстрира за пореден път стегнатата си физика на романтичното си бягство на Бахамите със своя приятел Травис Келси.

В момента поп сензацията е в заслужена великденска почивка от своето световно турне Eras Tour, което трябва да приключи през декември, когато тя ще има цели 152 концерта зад гърба си.

И ако се чудите как 34-годишната Суифт поддържа невероятно стегнатото си телосложение, то тайната ѝ е в ежедневните кардио сесии, както и това че тя напълно е отказала алкохола.

Тези дни се появиха папарашки снимки, на които певицата се наслаждава на романтична почивка с Травис на Бахамските острови. Стройната носителка на 13 награди „Грами“ беше уловена на плажа да носи стилен жълт бански костюм от две части, като за фигурата ѝ може да ѝ завиди всеки супермодел.

Изпълнителката на „Blank Space“ и преди е говорила за огромните усилия, които полага в домашния си фитнес, за да си гарантира, че винаги ще има сили и енергия да изпълнява своите 3-часови шоута, които често се падат в последователни вечери.

През декември 2023 г. Тейлър Суифт победи крал Чарлз и Владимир Путин и беше обявена за Личност на годината на списание Time, след като световното ѝ турне се оказа толкова печелившо, че ѝ донесе статута на милиардер.

В придружаващото интервю за изданието звездата разкри, че е знаела още преди старта на турнето, че то ще бъде „по-трудно от всичко, което е правила досега“. Именно за това тя е започнала да тренира усилено шест месеца по-рано. Звездата и нейните треньори са увеличили кардиото ѝ, за да повишат общото ѝ фитнес ниво и издръжливост, които са ѝ нужни на сцената.

Тейлър Суифт

Тейлър Суифт на концерт от турнето; Снимка: Getty Images

Тя каза пред списанието: „Всеки ден тичам на бягащата пътека, пеейки целия си плейлист на глас. Тичам с бързо темпо на бързи песни и правя по-лек джогинг или бързо ходене на бавните песни.“

Още през 2010 година тя каза на WebMD следното: „За мен бягането на пътека означава да изпълня цял куп нови песни и да тичам в ритъма. Освен това е лесна за изпълнение фитнес рутина, защото мога да намеря фитнес зала, където и да се намирам.“

На друго място в интервюто си за Time Тейлър разкри, че е завършила 3-месечно интензивно танцово обучение, специално за турнето Eras. Тя обясни: „Исках да запаметя движенията толкова добре, че да ги правя, без да се замислям. Исках да бъда толкова добра в танците, че наистина много репетирах, за да не се излагам пред феновете, губейки движенията, когато се разсея“.

Обяснявайки как упражненията са се превърнали в ключова част от нейната рутина, тя добави: „Знам, че се качвам на тази сцена, независимо дали съм болна, наранена, с разбито сърце, чувствам се неудобно или стресирана“.

Нещо повече, стройната фигура на Тейлър се дължи отчасти и на отказа ѝ от алкохола. В интервюто си за Time звездата разкри, че не обича да пие по време на най-натоварените периоди на турнето. Тя добави: „Да правя това шоу с махмурлук – не мога да си го позволя. Наистина съм дисциплинирана относно пиенето“.

През последните години Тейлър Суифт беше забелязана да напуска Body by Simone – фитнес зала, основана от австралийския личен треньор Симон Де Ла Рю. Фитнес залата подкрепя метода „BBS“ [Body by Simone], който е смесица от танци с висока интензивност и тренировки с тежести.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари