IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бащата на Тейлър Суифт защити дъщеря си от фотографи, те го обвиниха в нападение

27 февруари 2024 17 50

Говорител на певицата заяви, че папараците са се опитвали да се доберат до нея

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Говорител на Тейлър Суифт коментира твърденията, че бащата на суперзвездата, Скот Суифт, е бил въвлечен в инцидент с австралийски фотограф във вторник сутрин

„Двама души агресивно се опитваха да си проправят път към Тейлър, грабнаха част от охраната ѝ и се преструваха, че хвърлят жена от нейния персонал във водата“, казва представител на Тейлър пред списание People в официално изявление. 

Във вторник сутрин местно време австралийският канал Sky News съобщи, че 71-годишният Скот е бил обвинен в нападение на фотограф в Северния бряг на Сидни часове след последното ѝ представление. 

В изявление до списание People полицията, която не потвърждава имената на замесените в скандала, казва, че разследва „потенциално нападение, след като 71-годишен мъж е нападнал 51-годишен мъж на фериботен терминал Neutral Bay Wharf в Сидни около 2:30 сутринта местно време във вторник“. 

„По-младият мъж е съобщил за инцидента и в момента се провеждат разследвания от офицери, прикрепени към полицейското командване на Северния бряг. Мъжът не се е нуждаел от медицинска помощ“, казва полицията. 

Скот Суифт е често виждано лице на концертите на дъщеря си, пътувайки с нея по света за нейното чупещо рекорди турне Eras. През уикенда той беше забелязан да раздава храна на феновете и да се забавлява с Травис Келси и актрисата Ребъл Уилсън във VIP ложата на стадиона в Сидни. 

34-годишната Тейлър Суифт приключи с четвъртия си и последен концерт в Сидни в понеделник вечер. „Прекарахме си чудесно. Трябва да ви го призная. Вие живеете в един от най-вълнуващите градове на света, а избрахте да прекарате времето си с мен. Благодаря ви!“, каза Тейлър на хилядната публика. 

Преди началото на турнето си през март изпълнителката сподели снимка на пропуска на баща си, където Скот е описан като „Татко на певицата“. Като шега, пластиката включва още и „допускане до всички части на сцената“. Суифт заяви, че турнето ѝ се превръща в малък семеен бизнес. 

Скот, заедно с майката на Тейлър – Андреа, и брат ѝ Остин, също бяха в Лас Вегас на Супербоул, където звездата подкрепяше своя приятел Травис Келси и отбора му „Канзас Сити Чийфс“. Цялата фамилия очевидно донесе успех на тима, след като той спечели купата за втора поредна година. 

Лека промяна: Тейлър Суифт показа руси къдрици

Тейлър Суифт възнагради Травис Келси с целувка след класирането му на Super Bowl

Суифт след това отлетя за Мелбърн, където пя на три последователни концерта и събра публика от 288 000 души. В социалните мрежи тя благодари на феновете си, заявявайки че това са най-многолюдните изпълнения от началото на турнето ѝ. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

След кратка почивка, Суифт продължава с обиколката си на света, качвайки се на сцената в Сингапур на 2 март, където се очаква да направи цели шест концерта. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари