IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Крис Хемсуърт и Мат Деймън си направиха татуировки заедно

28 март 2024 10 50

Докато единият държи ръката на другия

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Приятелството на Крис Хемсуърт и Мат Деймън мина на друго ниво и Бен Афлек има за какво да ревнува. Оказа се, че Мат, за който се знаеше, че е най-добър приятел на Бен, се е сближил доста повече с Крис в последно време.

Двамата дори са си направили татуировки заедно в студио в Ел Ей, пред очите на съпругите си Елза Патаки и Лусиана Барозо.

На всичкото отгоре 40-годишният Хемсуърт е видян да държи ръката на своя 52-годишен колега и приятел, докато талантливата татуистка Bang Bang Корина Вайкъл му прави рисунка в частната си резиденция.

На видеото се вижда как Крис снима, държи ръката на Мат, а Вайкъл през това време изработва дизайна на десния бицепс на Деймън, докато Елза и Лусиана гледат.

На друга снимка Крис гордо показва новия си татус, който се отличава с абстрактни линии на лявата му предмишница.

Съпругата на Крис – 47-годишната Елза също е седнала на стола за татуировки, за да получи зашеметяващ дизайн като полумесец и звезди на гърба на дясната си ръка.

Мат и Крис се радват на близко приятелство от повече от десетилетие, а Деймън редовно лети до Сидни, за да бъде в компанията на Крис и семейството му в неговото имение в Байрън Бей.

Крис е женен за испанския модел и актриса Елза, с която споделя 11-годишна дъщеря Индия и 9-годишни синове близнаци Саша и Тристан. Междувременно Мат и съпругата му Лусиана имат три общи дъщери – Изабела (17), Джиа (15) и Стела (13). Звездата от „Самоличността на Борн“ също така  е втори баща на дъщерята на Лусиана от предишен брак  – Алексия, която вече е на 24 години.

Крис се сприятелява с Мат още преди да стане звезда, около 2014-а, както самият той сподели в австралийското издание на списание GQ. „Станахме приятели по времето, когато започнах да работя, и наистина имах полза от това да го гледам как се справя“, каза Крис. „Мат е просто нормален човек, който е разбрал какво е да  си филмова звезда.“

Преди няколко години Елза сподели пред списание People, че Мат „е невероятен баща и невероятен човек и има много лек характер“.

Елза, която е от Испания, пък се е сближила със съпругата на Мат, която е аржентинка покрай това, че двете могат да си общуват на родния им език – испански. Лусиана и Елза също преди години си направиха съвпадащи татуировки, когато прекараха Коледа през 2017 г. заедно в Австралия.

Семействата на филмовите звезди са почивали заедно многократно, пътувайки до бляскави дестинации като Монако и Коста Рика.

За още новини от света на отношенията и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари