IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Децата на Майкъл Джексън се събраха

28 март 2024 18 00

На фона на съдебната битка на най-малкия – Бланкет Джексън с баба им Катрин

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Трите деца на Майкъл Джексън направиха рядка поява заедно на червения килим. Парис, Принс и Бланкет показаха, че са сплотени на фона на съдебната битка на най-малкото дете на краля на попа – Бланкет „Биги“ Джексън, с баба им Катрин Джексън относно имотите на покойната попзвезда.

Братята и сестрата позираха един до друг на премиерното представление на мюзикъла MJ: The Musical в Prince Edward Theatre в сряда в Лондон. 27-годишният Принс и 22-годишният Бланкет изглеждаха елегантни в черни костюми, докато 25-годишната Парис беше зашеметяваща в рокля в ръждив цвят с презрамки, които се кръстосваха на гърдите ѝ.

Рядката поява на триото идва седмица, след като Бланкет подаде молба до съда, с която иска да блокира баба му по бащина линия, Катрин, да използва парите от имотите на Майкъл.

Бланкет всъщност беше отгледан от Катрин и двамата доскоро водеха обща битка срещу изпълнителите на наследството на баща му. Въпреки това наскоро той влезе в заглавията на медиите, след като застана на отсрещната страна и реши да спре баба си по съдебен път да харчи повече от парите на изпълнителя на хита Billie Jean.

93-годишната Катрин изпрати отговор на 20 март, обяснявайки, че изпълнителите на имуществото на покойния ѝ син разполагат с достатъчно пари, за да платят нейните 500 хиляди долара за правни такси.

В съдебното дело се твърди, че Катрин е получила над 55 милиона долара след смъртта на носителя на „Грами“ през 2009 г. и има много средства, за да покрие собствените си адвокатски такси и не е нужно да харчи още от парите от наследството.

Според съдебните документи, Катрин е получила над 33 милиона долара в брой от наследството и по 160 000 долара на месец като издръжка. Биги е най-малкият син на Майкъл, който беше роден от сурогатна майка през 2002 г. По-големите му брат и сестра Принс и Парис, пък бяха  родени от бившата съпруга на Джексън – медицинската сестра Деби Роу.

Биологичният произход на наследниците на попиконата и до ден днешен не е известен.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари