IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

При какво условие херцозите на Съсекс ще заведат децата си във Великобритания?

29 март 2024 14 50

Принц Хари мечтае да запознае Арчи и Лилибет с кралските роднини

Снимка: БГНЕС

Очаква се принц Хари да се завърне в Обединеното кралство, за да присъства на церемонията по откриването на Invictus Games в Лондон на 8 май. Членовете на кралското семейство не губят надежда, че децата му принц Арчи и принцеса Лилибет ще бъдат с него. Появата им обаче зависи от един ключов фактор.

Въпреки факта, че визитата на херцога на Съсекс все още не е официално потвърдена, името му вече е посочено сред гостите на официалното събитие. Под въпрос остава присъствието на съпругата му Меган Маркъл. И от нейното решение зависи дали Арчи и Лилибет ще посетят Обединеното кралство.

Източникът обясни: „Те ще дойдат само ако майка им реши да дойде. „Хари се надява, че тримата ще се присъединят към него, за да може всеки да се срещне с членове на семейството“.

4-годишният Арчи и 2-годишната Лилибет в момента живеят в Монтесито с родителите си. Децата на херцозите на Съсекс практически не познават Обединеното кралство и кралските роднини. Лилибет е посетила родината на баща си само веднъж, през 2022 г., по време на честването на платинената годишнина от царуването на Елизабет II.

Не е тайна, че Меган не се чувства добре във Великобритания и прави всичко възможно да не се завърне там. Тя е съсредоточила вниманието си върху бизнес в САЩ. Сред последните ѝ начинания е нейна марка да продава козметика, канцеларски материали, бижута, продукти за домашни любимци и много други.

Меган Маркъл има големи планове за новия си бизнес. По-рано този месец херцогинята на Съсекс обяви пускането на собствена марка American Riviera Orchard. Вътрешен човек каза на Page Six, че компанията ще се съсредоточи върху продуктите за дома, градината и категориите начин на живот.

Източник потвърди заявлението за търговска марка, според което Меган планира да продава ядливи продукти като конфитюри, желета, ядкови масла за мазане, както и съдове за готвене, прибори за хранене и готварски книги.

Въпреки това, според Daily Mail, херцогинята разшири приложението, за да включи още повече категории: декоративна козметика, продукти за грижа за кожата и косата и парфюми. В допълнение към ароматизирани сашета, сапун и лосион за тяло, Маркъл включва също йога постелки и възглавници в списъка с продукти.

Инвентарът на American Riviera Orchard включва също канцеларски материали, картички, календари, бележници, планери, опаковки за подаръци, фотоалбуми и декорации за партита. Маркъл не е забравила и нашите четириноги приятели. Тя добави към документа храна за домашни любимци, купи, нашийници и легла.

Според Daily Mail скоро тя ще продава бижута под американската марка Riviera Orchard.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари