IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Млада баба – Деси Слава се похвали с появата на първа внучка

17 април 2024 14 40

45-годишната поп фолк дива разкри и името на бебето

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Попфолк дивата Деси Слава се похвали с появата на първата си внучка. Изпълнителката обяви щастливата новина чрез своя Instagram профил, в който написа: „Дааа, вълнуващо е много!? Боже, благодаря ти, че ме дари с най-прекрасната внучка, която носи моето име! Пожелавам на всеки да изпита това щастие!“

Внучката на Деси, която навърши 45-години на 7 март, е дете на нейния голям син – 23-годишният Майки Валков. 

Деси Слава отгледа Майки като самотна  майка, тъй като връзката ѝ с баща му – Михаил, който е дългогодишен български емигрант в Щатите и по-точно в Чикаго, не потръгна още от самото начало. Малко след като роди сина си, Деси напусна Михаил заедно с детето, а след това стана ясно, че е била жертва на домашно насилие.

Изпълнителката има и втори син – 6-годишния Борис, който пък е от връзката ѝ със спортиста Благой Найденов. Разликата между двамата братя е 16 години, а сега Борис ще е малко по-голям от своята племенница.

Самият Майки също се похвали в социалната медия, че е станал баща като публикува снимка на крачетата на дъщеря си, нейните час и дата на раждане, както и разбира се – името ѝ, посветено на неговата майка.

Говори се, че снахата на Деси Слава работи като фризьорка в Пловдив и е с 5 години по-възрастна от Майки, което обаче не би трябвало да притеснява певицата. Майки и Анджела са били заедно около две години преди да заченат детето си. Бъдещият татко вече има опит в отглеждането на малки деца, тъй като доста помага на певицата в грижите за по-малкия си брат.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари