IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нина Добрев и гаджето ѝ Шон Уайт – по-влюбени от всякога на „Коачела“

17 април 2024 18 00

Феновете на двойката ги умоляват вече да се сгодят

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Нина Добрев и гаджето ѝ Шон Уайт показаха, че са по-влюбени от всякога, появявайки се в отлично настроение и в синхронизирани бели тоалети за Revolve Festival по време на музикалния фестивал „Коачела“ в Индио, Калифорния.

Актрисата с български корени и приятелят ѝ – пенсионираният олимпийски сноубордист бяха сред знаменитостите и ВИП персоните, които присъстваха на тазгодишната феерия в пустинята.

Двойката, която е заедно от четири години, се появи в шикозна визия както винаги. 35-годишната Нина носеше втален панталон с връзки отстрани на всеки крак, стилизиран с изрязано сако и потник.

В съответствие с цветовата тема, звездата от сериала „Дневниците на вампира“, носеше и стилна бяла чанта, готини тъмни слънчеви очила, а тъмнокафявата ѝ коса се спускаше до средата на гърба. Тя позира соло за възхитените фотографи, но се сгуши и до своя 37-годишен любим за няколко снимки.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shaun White (@shaunwhite)

От своя страна, Уайт носеше панталони в цвят каки, навити на маншетите, с палто с червени надписи върху кафява риза, която съвпадаше с яката на сакото му. Бившият професионален сноубордист и скейтбордист също така носеше бели маратонки и каубойска шапка върху късите си рижи кичури.

Любопитна подробност е, че Нина и Шон се срещат за първи път по време на кратка среща на шоу за награди през далечната 2012 г., но се запознават официално около седем години по-късно на семинар във Флорида, организиран от мотивационния лектор Тони Робинс в края на 2019 г.

„Всъщност не знаех нищо за нея“, разкри Уайт пред списание People по това време. Двамата направиха връзката си официална в Instagram едва през април 2020 г. по време на пандемията, когато Добрев сподели снимки как подстригва любимия си в домашни условия.

Оттогава двамата са неразделни, като живеят заедно в нейния дом, заедно с кучето ѝ Маверик.

Уайт, който е петкратен олимпийски шампион и трикратен олимпийски златен медалист в халфпайп сноуборд, също сподели няколко кадри с Нина от „Коачела“, а феновете на сладката двойка започнаха да го умоляват за пореден път най-накрая да предложи брак на половинката си.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари