IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Любов напук на критиките – Селена Гомес се гордее с приятеля си Бени Бланко

2 май 2024 14 40

Изпълнителят публикува книгата си Open Wide

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Селена Гомес не може да изрази с думи гордостта от постиженията на приятеля си Бени Бланко.

Преди няколко дни 31-годишната изпълнителка публикува серия от снимки в профила си в Instagram, за да отпразнува публикуването на кулинарната книга на Бланко, озаглавена Open Wide. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Актрисата показа, че няма търпение да започне празненствата в чест на любимия си, захапвайки от вкусна торта, направена под формата на произведението на Бени. Отгоре бе поставена и корицата на Open Wide, която включва Бланко по готварска престилка и захапал пилешко бутче. Според краткото описание на книгата, тя е „кулинарна книга за приятели“.

На следващата снимка Селена седи усмихната до Бланко, докато гледа към тортата, очевидно планирайки как точно да я захапе. От своя страна, 36-годишният музикален продуцент е отворил едно от копията на книгата си, сякаш опитвайки се да види дали всички страници са оформени във вкусния десерт.

Накрая на поредицата Бланко е обвил Селена в топла прегръдка, докато двамата се усмихват щастливо към камерата. Гомес носи черна рокля на бели точки за повода, докато гаджето ѝ е заложило на черна риза с флорални детайли.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

В интервю пред Джими Фалън преди няколко дни, Бланко и водещият си поделиха лилава торта в чест на пускането на книгата. Междувременно той беше оставил и мила бележка на Селена, в която бе написал „Обичам те! Спи спокойно! Направих ти пържола!“.

Въпреки че току-що издаде кулинарна книга, Бени признава, че понякога с приятелката му си поръчват храна за вкъщи. Причината – писва им да готвят.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

„Много е странно. Понякога, когато готвиш цял ден, ти хрумва, че можеш да си поръчаш пица или пък такос. Когато правиш едно и също по цял ден, ти се иска да разнообразиш вечерта и затова си поръчваме“, казва продуцентът.

Относно книгата му, Бланко е категоричен, че всички около него са го подкрепили, особено Селена. По думите му, те много добре са виждали любовта му към готвенето и храната, така че са насърчавали всички негови опити в тази посока.

Селена Гомес възлага големи надежди на романа си с Бени Бланко

Селена Гомес потвърди, че има ново гадже: Той е моето всичко

Селена и Бени се познават още от 2019 година, когато пускат общата си песен I Can't Get Enough. В нея участват още J Balvin и Tainy, като сегашните влюбени участват и във видеото към парчето. Тогава Гомес носи пижама, докато Бланко е облечен като голямо бяло плюшено мече. През 2023 година двамата работят заедно по сингъла Single Soon, който излезе миналия август.

Въпреки заглавието на песента, което в превод означава „Самотна отново“, Селена не остана сама дълго време. През декември тя потвърди връзката си с Бени, когато започна да оставя коментари под негови публикации в социалните мрежи. Тя също така отговори на няколко фенски въпроса, казвайки че музикалният продуцент е най-хубавото нещо, което се е случвало в живота ѝ.

Постепенно двойката започна да споделя все повече снимки и видеа онлайн, доказвайки че връзката им е напълно сериозна. По думите на Селена, с Бланко са били гаджета шест месеца преди да го оповестят пред света.

Въпреки че все още не са позирали заедно на червения килим, влюбените присъстваха на няколко светски събития, включително наградите „Еми“ и „Златен глобус“. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари