IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Алек Болдуин разкрива плановете си за девето дете

2 май 2024 18 00

Със съпругата му Хилария вече се радват на доста голямо семейство

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Алек Болдуин е напълно наясно, че семейството му вече е доста голямо. 

66-годишният актьор участва в поредния епизод от подкаста Our Way с Пол Анка и Скип Броснън, където говори по темата за още едно дете. В момента Болдуин е баща на осем деца – седем със сегашната си съпруга Хилария и едно от бившата си съпруга Ким Бейсингър. Със 70-годишната актриса той се радва на 28-годишната Айрланд, а с инструкторката по йога има три дъщери и четири момчета – 10-годишната Кармен, 3-годишната Мария Лусия, почти 2-годишната Илария, 8-годишния Рафаел, 7-годишния Леонардо, 5-годишния Ромео и 3-годишния Едуардо.

„Аз съм единственият човек, когото познавам, който оставя четири деца на училище всяка сутрин, прибира се у дома и там го чакат още три деца“, казва Болдуин в подкаста.

Актьорът допълва „Имам осем деца. Имам голяма дъщеря. Тя има бебе и с приятеля ѝ живеят в Орегон. Срещнах сегашната си съпруга, оженихме се и имаме седем деца в период от девет години. Лудост е“.

Когато бе попитан дали е готов да бъде отново баща, Болдуин отговори с усмивка „Човече, как може да ме питаш такова нещо. Смятам, че приключих“.

„Осъзнах, че с напредването на годините, работата ми стана по-безинтересна. Интересувам се, де, искам да работя, обичам да работя. Но просто вече не правят такива филми, които са ми интересни. Плюс това, сме по-възрастни. Каквото съм направил в миналото, не смятам да го повтарям“, казва още Алек.

Начинът му на мислене обаче се променя, когато среща Хилария. Тогава двамата започват да работят за бебе, като всеки път, когато детето им навърши 2 години, те решават да си направят още едно. Така лека-полека бройката стига до седем.

Блага вест – Алек Болдуин и Ким Бейсингър станаха баба и дядо за първи път

Хилария и децата към Алек Болдуин: Щастливи сме до теб!

Семейно щастие – Хилария и Алек Болдуин с парти за втория рожден ден на дъщеря си

През изминалия юни, когато Хилария застава на корицата на списание Romper, тя повтаря думите на съпруга си, казвайки че и двамата са решили, че къщата им е достатъчно пълна с деца. „Това определено, категорично, е последното ни бебе“, каза тя пред изданието.

„Винаги ме е страх да го кажа с такава категоричност. Последния път прибирах майчинските си дрехи и точно това си мислех – че ме е страх да ги даря, защото може скоро да осъзная, че отново съм бременна“, допълва инструкторката по йога.

Макар Хилария да потвърди, че най-вероятно е приключила с раждането, казва, че съпругът ѝ не е толкова категоричен в решението си. Споделя, че след всяко раждане получава бележка от гинеколога си за час за вазектомия, която занася у дома на Алек. Той обаче все още не се е решил на тази стъпка.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари