IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

С мама и татко под ръка – Кейти Холмс взе родителите си на червения килим

16 май 2024 14 30

Актрисата пристигна на пролетната гала на американския балетен театър

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кейти Холмс беше придружена от родителите си по време на последната си звездна и стилна проява. 

На 14 май 45-годишната актриса беше сред гостите на пролетна галавечер, организирана от американския балетен театър в Ню Йорк. Тя обаче не беше сама, а от двете ѝ страни застанаха двама от най-важните хора в живота ѝ – майка ѝ Катлийн и баща ѝ Мартин Холмс.

Кейти Холмс,

Снимка: Getty Images

Звездата от „Кръгът на Доусън“ носеше интересна черна макси рокля, която включваше многоцветна яка със зелени, кафяви и кремави нюанси. По повърхността на целия тоалет бяха бродирани пайети, които блестяха под светлината на прожекторите и безспирните светкавици от фотоапаратите на насъбралите се фотографи. Кафявите кичури на Холмс бяха прибрани назад в стегната и елегантна опашка. Актрисата допълни цялостната визия със сребърна обеца на носа, златни висящи обеци, златни пръстени и малка черна чанта.

В самата зала, където се проведе галата, Холмс беше снимана да седи заедно с майка си и баща си на масата. Родителите ѝ изглеждаха страшно горди от факта, че се събират на едно място с елитния кръг на дъщеря си. Те позираха до нея, усмихнати до уши. От своя страна, Кейти по никакъв начин не показваше, че ѝ липсва мъжка подкрепа, въпреки последните слухове, че тя се намира в депресия заради липсата на мъж до себе си.

За семейната снимка Холмс е допряла главата си до рамото на Мартин, докато той е прегърнал дъщеря си и съпругата си. Катлийн се отличава от семейството си в синя рокля тип риза, която включваше флорални детайли. Тоалетът бе съчетан с горчиченожълти токчета. От своя страна, Мартин изглеждаше доста елегантно в класически черен смокинг, под който носеше бяла риза и черна папийонка.

Споделяйки снимка от профила на своя стилист в Instagram, Холмс изрази своята благодарност и вълнение от цялата вечер.

„Благодаря на всички, че ме поканиха заедно с моето семейство за една толкова запомняща се и специална вечер!“, написа актрисата. Тя благодари на фризьора си DJ Quintero, както и на стилистката си Бри Уелч и гримьорката си Женевив Хър.

Кейти Холмс

Снимка: Getty Images

Последната поява на Холмс идва след присъствието ѝ на галата Roundabout Theatre Company през март месец. Тогава тя носеше друга черна макси рокля, която комбинира с черни токчета, върху които бяха зашити бели рози. Косата ѝ бе спусната свободно, перфектно изправена и падаше върху раменете и гърба ѝ. Гримът на звездата бе съставен от лек руж, розово червило и сребърни сенки.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари