IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селин Дион сподели снимка с тримата си синове от концерт на Rolling Stones

17 май 2024 18 00

Явно певицата е закрепила здравословното си състояние

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Селин Дион се появи в Instagram в сряда с публикация, в която позира зад кулисите с тримата си синове и вокалиста на Rolling Stones Мик Джагър, след неотдавнашния концерт на групата на Allegiant Stadium в Лас Вегас.

„Миналата събота имах шанс да хвана @therollingstones на концерт на турнето им #hackneydiamonds на @allegiantstadium във Вегас“, написа до снимката 56-годишната изпълнителка на My Heart Will Go On, добавяйки: „Какво невероятно шоу! Много специални благодарности на @mickjagger за топлото посрещане на семейството ми. Разтърси ни!“

Френско-канадската изпълнителка беше заснета с 80-годишния легендарен рок фронтмен и нейните синове Рене-Шарл, на 23 години, и близнаците Нелсън и Еди, на 13 години.

Попзвездата, която споделя момчетата с покойния си съпруг Рене Анжелил, носи червена прилепнала рокля с бежови обувки на токчета за случая. На  снимката си личи, че Селин изглежда в по-добро здравословно състояние.

На  кадъра се вижда, че големият син на певицата – Рене-Чарлс, който работи върху кариера като музикален артист, носи брада, облечен в бяла риза, пъхната в черни панталони с черна шапка и бежови маратонки.

Единият от близнаците ѝ пък носи бежово палто върху черен топ с черни панталони и жълти маратонки, докато другият е облечен в сиво спортно яке върху черна риза с графика на скелет и почти бели панталони с черни маратонки.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

Носителката на „Грами“ изглежда е прекарала прекрасна вечер на фона на продължаващата ѝ здравословна криза със заболяване, наречено синдром на схванатия човек.

По време на шоуто в събота Дион беше видяна да танцува и да плаче, докато гледаше легендарната рок група. Сред песните, които групата изсвири в шоуто си в Града на греха, бяха Paint It Black, (I Can't Get No) Satisfaction и Jumping Jack Flash.

Дион каза пред френския Vogue миналия месец, че се чувства щастлива, че разполага с много близки, които я подкрепят, както и с ресурсите, за да поддържа здравословното си състояние, намеквайки, че парите играят важна роля в лечението на болестта ѝ.

„Преди всичко любовта на моето семейство и моите деца, както и любовта на феновете също и подкрепата на моя екип“, каза Дион. „Хората, които страдат от SPS, може да нямат достатъчно късмет или да нямат средствата да имат добри лекари и добро лечение. Имам тези средства и това е подарък. Нещо повече, имам тази сила в себе си. Знам, че нищо няма да ме спре.“

В интервюто Дион каза, че „не е победила болестта“, добавяйки, че „тя все още е в мен и винаги ще бъде“.

Дион каза: „Надявам се, че ще намерим чудо, начин да го излекуваме с научни изследвания, но засега трябва да се науча да живея с това. Пет дни в седмицата се подлагам на атлетична, физическа и вокална терапия. Работя върху пръстите на краката, коленете, прасците, пръстите си, пеенето, гласа си... Трябва да се науча да живея с това сега и да спра да се съмнявам.“

За още новини от света на звездите, киното и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари