IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Горд дядо – Франсис Форд Копола доведе 17-годишната си внучка в Кан

20 май 2024 10 50

Режисьорът бе придружен от Роми, която е дъщеря на София Копола

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Франсис Форд Копола имаше доста красива и млада придружителка на червения килим в Кан преди премиерата на новия си филм.

Преди няколко дни 85-годишният режисьор се присъедини към най-бляскавото кино събитие в момента, за да покаже за първи път лентата си Megalopolis. Докато другите му колеги взеха половинките си на червения килим, Копола реши да покаже колко горд дядо е и доведе 17-годишната си внучка Роми Марс. Носейки черен костюм с бяла риза и черна папийонка, режисьорът допълни визията с дървен бастун и шапка.

Франсис Форд

Снимка: Getty Images

От своя страна, Роми Марс, която е дъщеря на София Копола, се облече в черна къса рокля без презрамки, която комбинира с бляскави токчета. Тя беше плътно до дядо си, като двамата позираха на червения килим пред насъбралите се фотографи, които не спираха да викат имената им. Малко по-късно Роми беше видяна как придружава Франсис до мястото в киното, от което той можеше да изгледа премиерата на новия си филм.

Освен на Роми, София Копола е майка и на 13-годишната Косима, които споделя със съпруга си Томас Марс.

Франсис Форд

Франсис Форд Копола със сина си Роман Копола, актрисата Талия Шайър и внучките си Роми и Косима. Снимка: Getty Images

Това не е първият път, в който Роми излиза под светлината на прожекторите. През март тя сподели видео в социалната мрежа TikTok, където показва на феновете си как да си направят сос с водка за паста, защото ѝ е скучно вкъщи. По това време Роми беше наказана и нямаше право да излиза от вкъщи, което бе породило и идеята за клипа. Само няколко седмици по-късно обаче той беше изтрит от профила ѝ в TikTok.

Докато правеше соса си, Роми обясни и защо е наказана. Тя сподели, че се опитала да се качи на хеликоптер от Ню Йорк до Мериленд, плащайки с кредитната карта на баща си, защото е искала да вечеря с приятел от училищен лагер. След като вече е готова с рецептата, Роми допълва, че е решила да направи видеото, защото най-голямата забрана на родителите ѝ била да няма публични профили в социалните мрежи. Но тъй като вече била наказана, нямало какво повече да ѝ се случи, така че се появила в TikTok.

„Ето това е причината. Те не искат да бъда непо бебе, но TikTok няма да ме направи известна, така че няма голямо значение“, каза 17-годишната Марс, държейки една от наградите „Грами“ на баща си.

Франсис Форд

Снимка: Getty Images

Момичето също така показа кадри на Ари, когото определи като приятеля на детегледачката си. „Родителите ми никога не са у дома, така че това са моите заместници на родители“, сподели тя.

В интервю за The Hollywood Reporter относно новия си филм „Присила“, София Копола коментира появата на Роми в TikTok и бързата слава, с която се е сдобила.

„Ние бяхме отгледани да ценим личния си живот и да го пазим, така че социалните мрежи са точно обратното на това, на което ме учеха. Именно затова, това е най-добрият начин за нея да прояви бунтарската си страна“, казва Копола.

Режисьорката допълни, че е видяла части от произведенията на дъщеря си и ги смята за доста забавни. Това, което я наранило, е обсъждането на родителските ѝ умения и методи от страна на непознати хора.

София Копола,

София Копола и Роми. Снимка: Getty Images

Макар семейство Копола да предпочитат да стоят далеч от социалните мрежи и да пазят личния си живот настрана от публичното внимание, София и Роми се появиха на Седмицата на модата в Ню Йорк през 2020 година, за да изгледат дефилето на Marc Jacobs. Тогава режисьорката носеше черно-бял пуловер на райета, докато дъщеря ѝ се облече с овърсайз син пуловер и няколко сребърни колиета.

За още новини от света на звездите, киното и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари