IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Драстична промяна – Джесика Бийл изненадващо скъси косата си

22 май 2024 17 50

Актрисата разказва и защо е обмисляла да напусне Холивуд

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джесика Бийл е напълно готова за по-топлото време през пролетта и лятото. 

42-годишната актриса направи драстична промяна във визията, скъсявайки косата си в популярната прическа боб. Бийл демонстрира новия си външен вид във видео, публикувано в социалните мрежи през изминалия уикенд. В него тя държи косата си с две ръце, носейки овърсайз тениска, докато седи на стол в гримьорната си. След това дръпна здраво кичурите няколко пъти в ритъма на музиката, която беше сякаш се дърпа спусък на пистолет.

Втората сцена показва как Бийл накланя глава на една страна и дърпа косата си още веднъж. След това се появява отново, но вече подстригана на елегантен къс боб, носейки нов сив тоалет, съставен от бял потник и сив блейзър. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel)

Съпругата на Джъстин Тимбърлейк е поредната звезда, която реши да скъси драстично прическата и да изпробва популярния стил боб. В този списък попадат още Джиджи Хадид, Ким Кардашян, Деми Ловато, Дженифър Лопес и Меган Фокс.

Новата визия на Бийл идва малко след интервюто ѝ пред списание People, в което тя говори за новата си детска книжка, A Kids Book About Periods, в която се говори за менструалния цикъл, но на разбираем детски език. Говорейки за собствения си опит в създаването на семейство, звездата заяви, че чак на 30 е започнала да мисли за деца, когато пред нея се появили сериозни въпроси относно зачеването и раждането. Бийл признава, че въобще не е било толкова лесно да забременееш, колкото всеки си мисли.

„С напредването на възрастта нещата започнаха да се променят и цикълът ми беше различен и не забременявах. Не знаех какво се случва“, продължава тя. Допълва, че вторият път ѝ е било още по-трудно да забременее, което я навело на мисълта, че голяма част от хората по света, в частност младите момичета, не знаят какво се случва с телата им. Именно затова е решила да се заеме с написването на детска книжка по сериозна тема като тази, за да образова младото поколение и да го предпази от грешките, които тя е допуснала в миналото.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel)

След семейството, второто най-важно нещо за Бийл е успешната ѝ кариера. Въпреки че е собственик на продуцентската компания Iron Ocean Studios, която основава заедно с Мишел Пърпъл преди 20 години, актрисата не среща само положителни емоции в Холивуд. Цялото ѝ приключение и изпълнено с възходи и падения, като последните понякога са били толкова ужасяващи и обезсърчаващи, че са карали Джесика да обмисля напускане на киното.

„Вратите не се отварят толкова лесно, дори да си в бизнеса толкова дълго, колкото съм аз. Започнах да работя с колежката ми Мишел Пърпъл, когато бях на 22 години и през първите 10 години нямахме почти никакъв успех. Срещнахме доста предизвикателства в опита си да разкажем истории“, казва Бийл.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel)

Актрисата допълва, че развитието на компанията е било обект на безусловна любов към киното и телевизията. Проектът, който успява да спаси цялата инвестиция, се казва The Sinner и стартира през 2017 година. Сериалът продължава цели четири сезона и помага на двете дами да тръгнат нагоре в продуцентските си кариери.

„Когато с Мишел се опитвахме да продадем сериала, се погледнахме и си казахме, че ако никой не го купи, напускаме бизнеса. Просто не знаехме какво искат хората и не знаехме как да им го поднесем. Не разбирах бизнеса. Просто не го разбирах“, спомня си Бийл.

Джесика Бийл сподели секси снимки на съпруга си Джъстин Тимбърлейк

Странно или обучително – Джесика Бийл пише детска книжка за менструацията

Джесика Бийл сподели непоказвани снимки на двамата си синове

За щастие, The Sinner успява да се продаде на телевизия USA, като вече може да се гледа и в Netflix. Самата Бийл участва в първия сезон, което ѝ донесе и първите ѝ номинации за „Златен глобус“ и „Еми“. Това беше и първото ѝ голямо завръщане на малкия екран след 7th Heaven.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel)

Говорейки за сегашната телевизия в сравнение с времето, когато тя е започвала кариерата си, актрисата споделя, че нещата са много по-различни. „Има много повече възможности и много повече хора са склонни да поемат рискове и да дават на жените възможности, за които съм мечтала и съм се борила през цялата си кариера“, допълва тя.

За още новини от света на звездите, киното и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари