IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Потресаващо – Шон „Диди“ Комбс хвърля на земята и рита бившата си приятелка Каси

20 май 2024 16 30

Видео от 2016 година показва притеснителните кадри

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Внимание – тази история съдържа детайли за физическо насилие, които могат да бъдат обезпокоителни за някои хора!

Ново видео от охранителни камери показва как Шон „Диди“ Комбс хваща, блъска и рита бившата си приятелка Каси, по време на свада от 2016 година, която съответства на обвиненията, направени от певицата във вече уредено дело, заведено миналия ноември.

Във въпросния клип, публикуван от CNN на 17 май, Касандра „Каси“ Вентура излиза от хотелска стая и върви към асансьор, носейки черен сак. В един момент обаче Комбс се появява по хавлия и започва да тича след приятелката си. Когато стига до нея, се вижда как той я сграбчва за врата и я хвърля на пода. Докато Вентура лежи, Комбс се обръща, за да я ритне яростно, след което грабва дамската ѝ чанта и сака ѝ.

Докато Каси лежи неподвижно на земята, рапърът отново я рита за кратко и я влачи по посока на стаята, от която и двамата са излезли преди малко. В един момент обаче Комбс пуска певицата. Секунди по-късно той сяда на един стол и грабва предмет от масата, за да го хвърли срещу Каси. След това се вижда как Диди се отдалечава и отново се обръща към Вентура, когато вратата на асансьора се отваря и изглежда, че някой излиза.

„Разтърсващият видеоклип само допълнително потвърди смущаващото и хищническо поведение на г-н Комбс. Думите не могат да изразят смелостта и силата на духа, които г-жа Вентура показа, за да извади този клип наяве“, каза адвокатът на Каси пред медиите.

В делото на Вентура, което тя заведе през ноември и беше широко отразено в медиите по света по това време, тя очерта това, което изглежда като точната ситуация, показана във видеото. Всичко се случва в хотел в Лос Анджелис, като певицата пише, че около март 2016 година Комбс е изпаднал в изключително нетрезво състояние и я е ударил в лицето, насинявайки окото ѝ. След като той заспал, тя се опитала да напусне общата им стая, но докато успее, Диди се събудил и започнал да ѝ крещи. Последвал я в коридора, сграбчил я, след което взел две стъклени вази и ги хвърлил по нея. 

@theempressivetv Diddy mistreated Cassie (watch full video on my youtube channel…link in bio) #diddy #pdiddy #cassie ♬ original sound - EmpressiveTV

Според жалбата, Вентура успяла да влезе в асансьора и да вземе такси до апартамента си. След като осъзнала, че бягството ѝ ще вбеси още повече Комбс, тя се връща в хотела с намерението да се извини за действията си. „Когато се върнала в хотела, служителите по сигурността я призовали да се върне в таксито и да се върне в апартамента си, намеквайки че са видели кадрите от охранителните камери, в които г-н Комбс бие г-жа Вентура и хвърля стъкло по нея“, казват още адвокатите на Каси.

Обвинението също така твърди, че Диди е платил на хотела 50 000 долара за кадрите от въпросното събитие.

Този инцидент е едно от многото твърдения, направени в съдебния процес на Каси, в който тя казва, че е била обект на повтарящо се с години физическо насилие от страна на Комбс във връзката им от 2007 до 2018 година. Двамата обаче постигнаха споразумение един ден, след като тя го обвини в изнасилване, сексуален трафик, домашно насилие и други престъпления. По това време те обявиха, че са разрешили претенциите в съдебния процес за тяхно взаимно удовлетворение.

„Реших да разреша този въпрос по приятелски начин при условие, че имам известно ниво на контрол. Искам да благодаря на моето семейство, фенове и адвокати за тяхната непоколебима подкрепа“, каза Каси в изявление.

Нейният адвокат допълни, че се гордее с клиентката си за това, че има силата да излезе публично със своята история. По думите му, Вентура трябва да се гордее със себе си и трябва да бъде похвалена за действията си. 

От своя страна, Комбс заяви, че той и Каси са решили да разрешат проблемите помежду си по приятелски начин. Той ѝ пожела всичко най-хубаво и успех в любовта.

Бен Брафман, адвокатът на Диди, изясни позицията на клиента си, като каза в изявление, че това не е признание от негова страна. „Само за да сме ясни, решение за уреждане на дело, особено през 2023 година, по никакъв начин не се равнява на признание за неправомерни действия. Решението на Комбс да уреди делото по никакъв начин не подкопава категоричното му отричане на исковете. Той е щастлив, че са постигнали взаимно споразумение и пожелава на г-жа Вентура всичко най-добро“, допълни Брафман.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOVE (@diddy)

Въпреки показаното видео от охранителните камери, полицията в Лос Анджелис не може да повдигне обвинение на Комбс, тъй като е минало твърде много време от инцидента и вече не може да бъде създаден процес по престъпление, в което насилникът може да бъде осъден.

Прокуратурата на Ел ЕЙ сподели в изявление в социалните мрежи, че е наясно с видеото, което циркулира онлайн и го намира за изключително обезпокоително и трудно за гледане. „Ако поведението, което виждаме, се е случило през 2016 година, за съжаление няма да можем да повдигнем обвинение, тъй като то се е случило извън срока, в който престъпление за нападение може да бъде осъждано“, се казва в официалната позиция.

Допълва се, че правоприлагащите органи не са представили случай, свързан с нападението, изобразено във видеото. Все пак от прокуратурата насърчиха всеки, който е бил жертва или свидетел на подобно престъпление, да го съобщи веднага, за да получи необходимата подкрепа.

Няколко часа по-късно Диди сподели мнение относно записа. Той заяви, че дълбоко съжалява за действията си и поема пълна отговорност за тях. 

„Трудно е да говориш за най-тъмните моменти от живота ти. Но понякога трябва да го направиш. Бях доста зле. Ударих дъното, но това не е извинение. Поведението ми в това видео е непростимо. Поемам пълна отговорност за действията си“, каза рапърът във видео, публикувано в социалните мрежи.

Той продължава „Отвратен съм. Бях отвратен тогава и съм отвратен сега от това, което направих. Отидох и потърсих професионална помощ, ходих на терапия, на рехабилитация. Трябваше да помоля Бог за милост и благодат. Съжалявам, но се ангажирам да бъда по-добър човек всеки ден“.

Рапърът заяви, че не търси прошка, но все пак много съжалява за действията си. 

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари