IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Домът на Шон „Диди“ Комбс бе претърсен заради обвиненията в сексуален трафик

27 март 2024 09 00

Имотите на рапъра в Лос Анджелис и Маями са били заобиколени от органите на реда

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Имотите на Шон „Диди“ Комбс бяха претърсени и заобиколени от полицаи в продължение на няколко часа в ранните часове на понеделник. 

Представител на вътрешна сигурност заяви пред медиите, че разследващи агенти от Ню Йорк са изпълнили правоприлагащи действия като част от текущото разследване с помощта на колегите си в Лос Анджелис и Маями. Той допълни, че още информация по случая ще бъде споделена, когато има такава. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zo Sappig (@zosappig)

Тези действия на полицията идват на фона на обвиненията в сексуален трафик в два отделни съдебни иска. 

В понеделник следобед TMZ съобщи, че федерални полицаи са пристигнали в дома на Диди в Лос Анджелис с хеликоптери над имота. Видео от FOX11 показва синовете на рапъра, 30-годишният Диди Джъстин Комбс и 25-годишният Крисчън Комбс, с белезници пред дома им в Бевърли Хилс. Представители на Диди и полицията в Лос Анджелис не коментираха ситуацията. 

„Ние винаги ще подкрепяме правоприлагащите органи, когато се стремят да преследват онези, които са нарушили закона. Надяваме се това да е началото на процес, който ще държи г-н Комбс отговорен за поквареното му поведение“, каза Дъглас Уигдор, адвокат на Каси и Джейн Доу, които преди това заведоха дела срещу рапъра. 

През последните няколко месеца петима души обвиниха Комбс в сексуално насилие и подобни престъпления. Съвсем наскоро, на 27 февруари, Родни „Лил Род“ Джоунс, бивш продуцент и видеооператор на рапъра, заведе дело във федералния съд на Ню Йорк, твърдейки, че Диди го е тормозил сексуално повече от година, упоявал го и заплашвал. Той иска обезщетение от 30 милиона долара

През декември 2023 година жена, чието име не се разкрива, беше четвъртият човек, който обвини Комбс в сексуално посегателство, като също така го обвини в сексуален трафик и групово изнасилване. Месец по-рано се появиха твърдения срещу рапъра за сексуално насилие, направени от друга жена, Джой Дикерсън-Нийл, в дело, заведено във Върховния съд на окръг Ню Йорк. Друга жена, която първоначално криеше самоличността си, но по-късно се представи като Лиза Гарднър, твърди, че Комбс и певецът Арън Хол са се редували да изнасилват нея и приятелката ѝ в Ню Йорк преди повече от 30 години. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TMZ (@tmz_tv)

Освен това, Диди и Касандра Вентура постигнаха споразумение само един ден, след като певицата заведе дело срещу него за обвинения в изнасилване, сексуален трафик и домашно насилие през ноември. 

Обвиниха рапъра Шон Комбс в сексуален тормоз

Шон „Диди“ Комбс принудил бившата си приятелка Каси да си сложи силикон

Лоша репутация: Шон „Диди“ Комбс уреди делото си с Каси, но изпадна в голям стрес

Диди многократно е отричал всички твърдения, казвайки че това е лов на вещици. „Стига. През последните няколко седмици стоях тихо и гледах как хората се опитват да накърнят репутацията и наследството ми. Ужасни твърдения бяха направени срещу мен от хора, които се опитват да направят бързи пари. Нека бъда напълно честен – никога не съм правил тези неща, в които ме обвиняват. Ще се боря за името, семейството си и истината“, написа той в официално съобщение до медиите. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOVE (@diddy)

Малко след като новината за нахлуването в имотите му от страна на полицията бе съобщена, Диди бе забелязан да обикаля летището в Маями с телефон в ръка. За момента не е ясно дали той ще бъде задържан като синовете си, или адвокатите му ще се справят със ситуацията преди да щракнат белезниците. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари