IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джесика Алба и Кеш Уорън празнуват 16 години брак

20 май 2024 17 40

Двамата са във връзка от две десетилетия, но любовта им е все толкова силна

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джесика Алба и Кеш Уорън отпразнуваха сватбената си годишнина със стил.

На 19 май 43-годишната актриса сподели в социалните мрежи публикация, с която отбеляза специалния повод със съпруга си от 16 години. Двамата са във връзка вече цели две десетилетия, но официално стават семейство през 2008 година. Алба събра най-ценните семейни моменти в колекция от снимки, в която включи и кадри с трите си деца – 15-годишната Онър, 12-годишната Хевън и 6-годишният Хейс. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba)

На първата снимка виждаме съпрузите в официални тоалети, като Джесика носи черно-бяла рокля, а съпругът ѝ я допълва с черен костюм, бяла риза и черна папийонка. Следва кадър от семейна почивка в Китай, където Уорън и Алба са много по-млади, а в ръцете си държат двете си дъщери. Черно-бяла снимка показва влюбените в интересни тоалети, приличащи на пижами, а след това е включен и фотос от лодка, на който Кеш целува съпругата си по бузата.

Раждането на Хейс също е добавено в колекцията, като на снимката се вижда гордият татко, който държи единствения си син, а до него са застанали вече големите каки Онър и Хевън. Кеш също така е показан и като умел кулинар, изваждайки прекрасно направена палачинка от тигана, докато се усмихва широко на творението си. Накрая, но не на последно място, Уорън и Алба са представени в топла прегръдка по време на парти, като зад тях се разкриват красиви розови и сини балони.

„Честита годишнина, Кеш Уорън. Горда съм, че стигнахме толкова далеч. Няма точни правила или насоки, които могат да те подготвят за това какво означава отдадеността към определен човек или избора на семейство. През добро и лошо ние успяхме да намерим пътя един към друг и се избрахме взаимно. Наздраве за нас, обичам те“, написа Алба под колекцията от снимки.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba)

Алба и Уорън се срещат за първи път през 2004 година, когато актрисата влиза в ролята на Сю Сторм, а бъдещият ѝ съпруг работи като асистент-режисьор на снимачната площадка на филма „Фантастичната четворка“. Само четири години по-късно двамата се женят на изненадваща церемония и посрещат дъщеря си Онър месец по-късно. През 2011 и 2017 година се раждат Хевън и Хейс. 

Актрисата и филмовият продуцент често говорят за любовта си един към друг и не се притесняват да разменят мили съобщения в социалните мрежи. По-рано тази година Алба отпразнува Свети Валентин със специална публикация в чест на любимия си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba)

„Честит Свети Валентин, любов моя. Няма как да бъда по-благодарна за партньор като теб, когото ще имам за цял живот. Нашите деца също спечелиха от лотарията с баща като теб. Обичам те днес и всеки ден“, написа актрисата под серия от снимки в Instagram.

Като две капки вода: Джесика Алба и 13-годишната ѝ дъщеря

Джесика Алба разкрива защо напуска Холивуд в пика на кариерата си

Миналия месец Алба сподели снимки от семейната почивка до Хавай, която е била организирана по време на пролетната ваканция на децата ѝ. Тя и Уорън позираха с тримата си наследници, като се вижда, че са успели да видят красив водопад и дъга.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba)

През 2021 година актрисата сподели как със съпруга ѝ са успели да поддържат брака си през всичките тези години. Според нея, най-важното в една връзка е комуникацията и разбирателството, както и липсата на тайни.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари