IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Като две капки вода: Джесика Алба и 13-годишната ѝ дъщеря

2 декември 2021 14 50

Феновете не могат да повярват колко много си приличат двете

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Каквато майката, такава и дъщерята!

Тази поговорка важи с пълна сила за Джесика Алба и 13-годишната ѝ дъщеря. Докато не знаем дали двете си приличат по характер и интереси, то сме сигурни, че ако ги видим заедно по улицата, ще ни се стори, че виждаме двойно. За щастие, не сме единствените, които трябваше дълго време да се взират в последната снимка на семейство Алба, за да различат коя е майката и коя – дъщерята.

На 29 ноември актрисата публикува серия от празнични снимки със своите най-близки хора, включително и най-голямата си дъщеря Онър. „Оставям тук няколко снимки от прекрасна седмица, прекарана с най-важните хора в живота ми“, написа Алба в социалните мрежи.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba)

На първата снимка Джесика и Онър седят една до друга, облечени в красиви максирокли. Актрисата е заложила на бял тоалет с черно-бели мотиви, който се отличава с дълбоко деколте и дълъг ръкав. Дъщеря ѝ не е толкова разголена, като роклята ѝ е в синьо-бял десен и е с къси ръкави.

Тоалетите обаче не бяха единственото нещо, по което майка и дъщеря си приличаха. Феновете веднага посочиха огромната прилика и в лицето, като някои дори заявиха, че им е било нужно определено време, за да познаят коя точно е Джесика и коя Онър.

Към двете дами на снимката се присъединиха и съпругът на Алба – Кеш Уорън, както и останалите им деца – 10-годишната Хевън и 3-годишният Хейс. Последователите на актрисата веднага я поздравиха за красивото ѝ семейство и ѝ пожелаха едни прекрасни и топли празници.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba)

Това не е първият път, в който виждаме огромната прилика между Онър и Джесика. През септември актрисата сподели снимка от първия учебен ден на 13-годишното момиче. На кадъра Онър носи зелена жилетка, дънкова пола и бяла блуза. Допълни визията си с високи бели чорапи и черни обувки. В едната си ръка държи телефон и бутилка за вода, а усмивката ѝ стига чак до ушите.

„Първият ден на Онър в осми клас. Горда (и очевидно плачеща) майка. Благодаря ти, Майк Розентал, че запечата тези важни снимки на моето момиче“, написа Алба тогава. Феновете веднага посочиха, че Онър е като миниверсия на майка си, като очакват съвсем скоро двете дами въобще да не се различават. „Тя е твоята близначка“, пишеха хората.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba)

През септември Алба проговори и за това как тийнейджърката е успяла да намери своя глас с помощта на терапия, на която ходи заедно с майка си. По време на сесиите Онър се е научила как да изразява мнението си и как да добива самоувереност във всяка една ситуация.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

o ( преди 2 години )