IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-голямата благословия – Сиара и Ръсел Уилсън празнуват рождения ден на сина си

21 май 2024 09 00

10-годишният Фючър вече следва професионалните стъпки на втория си баща

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Празник в семейството на Сиара и Ръсел Уилсън!

Първородният син на изпълнителката, Фючър Захир Уилбърн, навърши 10 години на 19 май. По този повод 39-годишната Сиара и 35-годишният ѝ съпруг се включиха в социалните мрежи, за да отправят специален поздрав към рожденика. Певицата споделя момчето с бившия си партньор Фючър, сподели компилация от снимки и видеа, направени през годините след раждането на сина ѝ през 2014 година досега.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ciara (@ciara)

Монтажът показва личността на Фючър и любимите му забавления, които включват футбол, бейзбол и баскетбол по примера на втория му баща. Ръсел Уилсън е изявен представител на американския футбол и играч в отбора „Питсбърг Стийлърс“ от NFL. На друго място в публикацията той също показва сериозни умения по карате, билярд и конна езда. Фючър също така е представен и като грижовен голям брат на по-малките си братя и сестри – 3-годишният Уин Харисън, 7-годишната Сиена Принцес и 5-месечната Амора Принцес.

„Той е помазан, обичан, благословен, умен, забавен, надарен, специален... и днес е на 10 години. Много съм благодарна! Честит рожден ден, Фючър! Толкова много те обичаме и се гордеем с теб! Небето е лимитът!“, написа Сиара под видеото.

Коментирайки публикацията на певицата, Ръсел Уилсън добави „Най-добрият! Обичаме те страшно много! Любовта, покровителството и благословията на Господ са върху теб! Мама и татко се гордеят с теб!“.

Но любовта към Фючър продължи да се излива и в профила на футболиста от „Питсбърг Стийлърс“. Той също сподели видео с рожденика, изпълнено с мили моменти между двамата, които са споделяли през годините. В различни кадри дуото играе видеоигри, носи слънчеви очила и тича заедно по плажа. Баща и син също така позират заедно на спортни събития, носейки еднакви дрехи, както и на лодка.

„Честит рожден ден, Фючър! Голямото 10! Гордеем се с теб и сме благодарни за теб! Ти си нашата най-голяма благословия. Невероятен син! Най-добрият батко! Невероятен спортист! Много мил и любящ! Продължавай да блестиш! Продължавай да обичаш! За нас е огромна радост да те гледаме как растеш и се превръщаш в млад мъж, какъвто Господ те е създал да бъдеш! Не мога да повярвам, че минаха 10 години! Обичаме те завинаги“, написа Уилсън.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ciara (@ciara)

На 12 май Сиара отпразнува първия си Ден на майката с четирите си деца след раждането на дъщеря ѝ Амора Принцес. Тя публикува снимка от семейния ден, който с Ръсел Уилсън са прекарали в зоологическата градина. Цялата фамилия позира пред жирафите, храни ги и дори успява да види малки слончета.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари