IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-красивата гледка – Сиара и новороденото ѝ момиченце

24 януари 2024 11 00

Ръсел Уилсън сподели снимка на двете си любими дами

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ръсел Уилсън не може да се нарадва на гледката у дома и иска да я сподели с целия свят. 

Преди няколко дни куотърбекът на Денвър Бронкос публикува умилителна снимка на Сиара и новородената им дъщеря. Публикацията в Instagram включва съпругата на Уилсън, която държи в ръцете си най-малкото дете на двойката, като двете стоят до замъглен прозорец. Изпълнителката е облечена в дълга черна тениска, а косата ѝ е сплетена на няколко дебели плитки. Бебето, което има завидно много коса, гледа към майка си, облечено в бяло ансамбълче. 

„Най-красивата гледка“, написа Уилсън към черно-бялата снимка, която бързо събра хиляди харесвания и стотици коментари. 

Бебето Амора се появи на бял свят на 11 декември. Щастливите ѝ родители обявиха новината в Instagram, публикувайки името и мерките на дъщеря си. Момиченцето получава същото бащино име като сестра си Сиена Принсес, която вече е на 6 години. В допълнение към двете дъщери, Сиара и Ръсел имат и 3-годишен син, Уин Харисън. Изпълнителката е майка и на 9-годишния Фютър Захир, когото споделя с бившия си приятел Фючър. 

Три седмици след раждането на Амора, Сиара сподели видео от зад кулисите на първата фотосесия на момиченцето. Красивият клип бе на фона на песента My Cherie Amour на Стиви Уондър и показваше как бебето позира за различни снимки, а звукът от фотоапарат се чува в далечината. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ciara (@ciara)

На един от кадрите Амора спи спокойно, докато е повита в кафяво одеяло, поставена върху друго меко одеяло, което също е в кафяви тонове. Тя също така носи изцяло бяло облекло с качулка с мечешки уши, докато щастливо се мърда в плетената кошница, а по-късно е снимана в миниатюрна дървена шейна. 

Друг кадър, вдъхновен от хората, показва бебето в кръгла кошница, заобиколена от цветя, перо и корона от бодил на главата. 

Точно преди Коледа, Сиара и Ръсел Уилсън успяха да отидат на първата си романтична вечеря след раждането на Амора. Носителката на „Грами“ документира преживяването, споделяйки снимки в своите истории в Instagram. На тях се вижда как тя и куотърбекът се прегръщат топло и очевидно се наслаждават на времето си заедно, далеч от децата. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ciara (@ciara)

„Първата романтична вечер на мама и татко след бебето. Обичам тези вечери“, написа Сиара, допълвайки с няколко емотиконки на сърца. 

Ръсел Уилсън с молба към съпругата си Сиара

Сиара и Ръсел Уилсън с готов план за тийнейджърските години на дъщеря си

Щастие в дома на Сиара и Ръсел Уилсън

Малко след раждането на Амора, изпълнителката сподели последната снимка, която си е направила по време на бременността и разказа малко повече за последния етап от майчинското ѝ преживяване. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ciara (@ciara)

„Създаването на живот е истинска благословия. Благодарна съм за тези моменти. Да отгледам децата си заедно. Засега всичко върви добре! 4!“, написа изпълнителката. 

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари