IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бляскава бременност – Сиара покри наедрялото си коремче със златен прашец

12 декември 2023 08 30

Един по-различен начин към майчиния стил

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Бременността очевидно превръща Сиара в златната принцеса!

38-годишната певица, която съвсем скоро ще стане майка за четвърти път, се появи на премиерата на филма The Color Purple в Лос Анджелис, показвайки наедрялото си коремче, и без съмнение беше звездата на вечерта. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ciara (@ciara)

Сиара, която влиза в ролята на Нети Харис във филмовата адаптация на носителя на „Тони“ мюзикъл Color Purple, носеше изцяло бял тоалет, който се състоеше от дълго наметало, широки панталони и развяваща се блуза, която бе откопчана около корема, за да покаже целия блясък, идващ с бременността. За да подобри още повече картинката, Сиара покри коремчето си с множество златни листенца. 

Позирайки на лилавия килим, нарочно избран заради името на филма, певицата се усмихваше широко до колежката си Тараджи П. Хенсън, която целуна коремчето ѝ пред фотографите, докато Колман Доминго стоеше зад тях. Сиара също така хвана ръката на режисьора Блитц Базауеле и се присъедини към останалите членове на актьорския състав за една групова снимка. 

Споделяйки клип от премиерата, Сиара показа как стъпва на килима заедно с Блитц, държейки го за ръката. Тя също така беше видяна да се качва на сцената заедно с колегите си за благодарствен поклон пред насъбралата се публика. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ciara (@ciara)

Сиара публикува и видео, на което се вижда как разговаря с дъщеря си Сиена чрез видео, за да я изненада с поздрав от Алиша Кийс. „Алиша се обади на Сиена заедно с мен. Сиена е голям фен. Ти си най-милата. Обичам те, Алиша“, написа певицата. 

Любов и аромат: Сиара и Ръсел Уилсън с общ парфюм

Сиара и Ръсел Уилсън с готов план за тийнейджърските години на дъщеря си

Щастие в дома на Сиара и Ръсел Уилсън

Звездата очаква четвъртото си дете, което ще бъде трето със съпруга ѝ Ръсел Уилсън. Двойката, която се ожени през 2016 година, обяви през август, че семейството им съвсем скоро ще се увеличи с още един член. Те споделиха черно-бяло видео, на което Сиара танцува с наедрялото си коремче. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ciara (@ciara)

Двойката има 3-годишен син Уин и 6-годишна дъщеря Сиена, докато Сиара е майка и на 9-годишния Фючър Захир, когото споделя с бившия си партньор Future. Тя често публикува снимки и видеа с децата си, за да покаже, че всички са наследили певческите и танцувалните ѝ умения. 

До този момент не е ясно какъв ще е полът на четвъртото бебе на Сиара, но съвсем скоро и това ще стане известно, тъй като певицата има много малко време до раждането. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари