IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Коледно чудо – Сиара стана майка на момиченце

12 декември 2023 14 50

Вижте първата снимка на бебето

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Навреме за Коледа Сиара се сдоби с най-голямата радост – още едно дете!

37-годишната изпълнителка и съпругът ѝ Ръсел Уилсън станаха родители за трети път, обявявайки раждането на дъщеричката си в понеделник. Момиченцето носи името Амора Принцес Уилсън и е родено на 11 ноември с перфектните мерки от 4 килограма и 110 грама. 

„Обичаме те страшно много!“, написаха щастливите родители под първата снимка на момиченцето в социалните мрежи. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ciara (@ciara)

Амора е най-малкото дете в семейството след 6-годишната Сиена Принцес и 3-годишния Уин Харисън, които Сиара споделя с Ръсел. Изпълнителката е майка и на още един син – 9-годишния Фючър Захир – когото отглежда заедно с бившия си приятел, рапъра Future. 

Само няколко часа преди да обяви раждането на дъщеричката си, Сиара позира с трите си деца по време на мача между „Денвър Бронкос“, за които играе Уилсън, и „Лос Анджелис Чарджърс“. В колекцията от снимки Сиара е включила както самостоятелни кадри, така и няколко семейни. Първо се е снимала с гръб към камерата, носейки дънково яке, на чийто гръб е изобразен Уилсън, след което влюбените споделят целувка в съблекалните.

В края на поредицата Сиара е включила и снимка с децата, като двамата ѝ сина са облечени в оранжеви тоалети, докато Сиена носи розова тениска с номера на татко си и бели дънки. Уин се е сгушил в известната си майка, обръщайки гръб към камерата, а Фючър гордо позира с огромна усмивка

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ciara (@ciara)

През август Сиара обяви щастливата новина, че очаква четвърто бебе, което ѝ е трето с куотърбека на Денвър. Бременността стана ясна чрез видео, направено по време на романтично пътуване до Япония, заснето именно от звездата на NFL. 

„Ако ме гледаш така, ще си направим още едно бебе. Ти си моето сърце, аз съм твоето ребро“, гласеше описанието под черно-бялото видео, в което Сиара танцува пред басейн, обръщайки се, за да покаже наедрялото си коремче. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ciara (@ciara)

Източник сподели пред списание People, че бременността по никакъв начин не е забавила изпълнителката, която е продължила да работи до последно. „Тя засне видеото към песента How we Roll, докато беше бременна. Танцуваше на снимачната площадка, казвайки че при предишната си бременност, когато носеше Уин, е снимала видеа, докато роди“, допълва близък до звездата. 

Ръсел Уилсън с молба към съпругата си Сиара

Стилът на звездите: Сиара и великолепната ѝ бяла рокля

Сиара и Ръсел Уилсън с готов план за тийнейджърските години на дъщеря си

Вътрешният човек споделя, че целият екип е бил удивен колко много енергия има Сиара в себе си, въпреки напредналата бременност и трудностите, които може да ѝ създава тя. „Тя е една от онези майки, които имат енергия през всичките 9 месеца. Нарича живота си „организиран хаос“, но това е съвсем друго ниво на организация“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ciara (@ciara)

Близки до Сиара казват, че тя винаги е искала да бъде майка и обича да се грижи за децата си, така че дори числото четири не я плаши и ще даде всичко от себе си, за да обръща достатъчно внимание на всяко едно от тях. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари