IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Гарнър умолява Бен Афлек да не проваля брака си с Джей Ло

22 май 2024 14 30

Гарнър се притеснява, че бившият ѝ мъж е на крачка да се завърне към своите зависимости

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Съобщава се, че Дженифър Гарнър „насърчава“ бившия си съпруг Бен Афлек да „работи върху брака си“ с Дженифър Лопес, тъй като слуховете за техния развод са назряващи.

„Тя напълно подкрепя връзката им и не иска нищо повече от това той да бъде щастлив“, казва източник, близък до Гарнър, пред списание Us Weekly.

Според информациите бившата съпруга на Афлек разбира как славата може да осуети отношенията на една двойка. 52-годишната актриса от филма  „Събудих се на 30“, която беше омъжена за Бен от 2005 до 2018 г., симпатизира на настоящата му съпруга – 54-годишната Джей Ло.

Това идва на фона на слуховете, че 51-годишният актьор от „Добрият Уил Хънтинг“ е „дошъл на себе си“ и е осъзнал, че бракът му с Лопес няма шанс да просъществува и че е плод на една илюзия.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Page Six (@pagesix)

„Ако имаше начин да се разведе на основание временна лудост той ще го направи“, твърди приближен до Бен. „Той осъзна, че последните две години са били само трескав сън и че няма начин този брак да проработи.“

Миналата седмица Лопес и Афлек предизвикаха слухове, че са напът да се разведат на фона на съобщенията, че вече живеят отделно, като Бен се е изнесъл от общия им дом.

Снимки, публикувани от сайта Page Six, показват звездата от „Арго“ да кара спортната си кола през квартал Брентууд в Лос Анджелис в четвъртък сутринта, като даже не носи сватбената си халка.

„Джен и Бен имат проблеми в брака си“, казаха други източници пред Us Weekly в четвъртък. „Те са на противоположни мнения за почти всичко през повечето време.“

В същото време се говори, че Гарнър иска Бен да запази брака си с Лопес, защото се страхува, че иначе разводът ще го тласне  към предишните му зависимости към алкохола и хазарта.

Бен и Джей Ло се ожениха през юли 2022 г., като засега двамата не са коментирали състоянието на връзката си, но не е тайна, че светлината на прожекторите е натоварила отношенията им и в миналото. Известно е, че Бен мрази това внимание, което Лопес обожава да получава.

По време на нейния документален филм „Най-великата любовна история, разказвана някога“, Афлек говори за „опитите да се научи да прави компромиси“ с много „различния подход“ на жена си към медиите.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари