IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

София Ричи стана майка

27 май 2024 08 40

Тя и Елиът Грейндж посрещнаха дъщеря си

Снимка: БГНЕС

С началото на лятото започва и майчинството на София Ричи Грейндж. Моделът съобщи за раждането на дъщеря си с публикация в Instagram, включваща черно-бяла снимка на крачетата на бебето, гушнали се в ръцете на нея и съпруга ѝ Елиът Грейндж. Рожденият ден на първото им дете е на 20 май 2024 г.

Ричи Грейндж сподели името на бебето, като написа в поста си: „Елоиз Саманта Грейндж ?5-20-24 най-хубавият ден в живота ми?“.

Моделът и инфлуенсър се закани, че Елоиз ще бъде Близнак, в интервю за Vogue през януари, като каза: „Тя расте доста бързо, така че (датата на раждане) е малко във въздуха“. Оказва се, че Елоиз се е появила малко по-рано, отколкото Ричи Грейндж е очаквала, и всъщност е Телец (21 май поставя началото на сезона на Близнаците).

В същото интервю тя обсъжда вълнението от това, че ще има дъщеря: „Мечтата ми в живота  е да имам дъщеря, а Елиът също много се радва за момиче. Мисля, че е толкова типично за момчетата да искат момчета, но той има много сестри. Беше наистина мило. Той е много чувствителен.“

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари