IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездно семейство – Крис Хемсуърт, Елза Патаки и трите им деца на Алеята на славата

27 май 2024 14 30

Актьорът получи заслужена звезда в Холивуд

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Крис Хемсуърт получи най-важната подкрепа на Алеята на славата в Холивуд, където бе открита звезда на негово име.

На 23 май актьорът от филмите за Тор и настоящия „Фюриоза: Сага за Лудия Макс“ беше придружен от съпругата си Елза Патаки и трите им деца. 10-годишните близнаци Саша и Тристан застанаха до родителите си за няколко снимки, докато 12-годишната Индия Роуз предпочете да стои далеч от светлината на прожекторите, но също бе сред публиката.

Крис Хемсуърт

Снимка: Getty Images

На една от умилителните снимки Хемсуърт е застанал между баща си и съпругата си, докато един от синовете му седи между него и дядо си. От другата страна на Патаки се е позиционирала майката на актьора, носейки червен комплект с кремава блуза, а другият син на Крис е седнал върху звездата му на Алеята на славата. 

Звездното семейство позира и само с близнаците си, които бяха облечени точно като деца. Това накара голяма част от феновете да поздравят Елза и Крис, че не задължават малчуганите да носят костюми или неудобни дрехи, а вместо това им позволяват да бъдат истински подрастващи и да избират удобни тоалети, с които ще се чувстват добре. От своя страна, Хемсуърт заложи на класиката, обличайки син костюм с елече и риза, а съпругата му изглеждаше елегантно в сатенен черно-бял комплект от пола и потник. 

Крис Хемсуърт,

Снимка: Getty Images

По-рано през месеца актьорите доведоха синовете си Саша и Тристан на червения килим преди премиерата на „Фюриоза: Сага за Лудия Макс“ в Австралия.

Облечен в кариран сив костюм и черна сатенена риза, Хемсуърт прегърна близнаците си, държейки за ръка единия от тях. И двете момчета носеха еднакви черни костюми, като избраха маратонки вместо официални обувки. Патаки стоеше от другата страна на един от синовете си, облечена в черна дантелена рокля с презрамки.

Крис Хемсуърт,

Снимка: Getty Images

В скорошно интервю за Variety Крис разкри, че е голям почитател на творчеството на Брад Пит, споделяйки, че когато е бил малък, той и братята му са гледали филми като „Легенди за страстта“ постоянно.

„Никога не съм виждал по-красив мъж на екрана“, каза той относно героя Тристан Лудхоу, в който се превъплъщава Пит. Хемсуърт също така допълни, че е гледал отново лентата със съпругата си, когато тя е била бременна с близнаците. Именно затова и едно от момчетата носи името Тристан.

Крис Хемсуърт,

Крис Хемсуърт и Аня Тейлър-Джой. Снимка: Getty Images

В Холивуд Крис не беше аплодиран само от семейството си. В публиката се прокраднаха и няколко известни негови приятели, включително Робърт Дауни-младши и Аня Тейлър-Джой, с която той си партнира във „Фюриоза: Сага за Лудия Макс“. Дауни дори изнесе малка реч в свой стил, където разказа как всеки от вселената на Marvel би описал Хемсуърт.

„Първо, Джеръми Ренър каза, че е абсурдно и досадно невероятен. Марк Ръфало го нарече „приятел от работа“. Скарлет Йохансон го описа като емоционална дама, а Капитан Америка (Крис Евънс) каза, че това е вторият най-добър Крис“, пошегува се Дауни.

Крис Хемсуърт,

Крис Хемсуърт и Робърт Дауни. Снимка: Getty Images

Хемсуърт и Робърт играят двама от основните Отмъстители в едноименната поредица на Marvel. Джуниър влиза в ролята на Железния човек, а Крис е Тор. Евънс е Капитан Америка, Йохансон е Черната вдовица, Мар Ръфало се превъплъщава в Хълк, а Джеръми Ренър играе Клинт Бартън.

„Малко е обезсърчително да описваш Крис. Той е много неуловим поради красивата си външност. Въпреки това, при по-нататъшна проверка, оказва се, че той има истински силен ум и дълбока душа, като за мен е искрено удоволствие да го познавам толкова много години. Държиш нас, хората от Холивуд, на нокти, защото си просто истински пич“, каза още Дауни.

Крис Хемсуърт,

Снимка: Getty Images

Откриването на звезда на Алеята на славата на името на Хемсуърт идва на фона на предстоящата премиера на филма му „Фюриоза: Сага за Лудия Макс“. Колегата му от Marvel каза пред публиката в Холивуд, че това ще е филмът на 2024 година.

За още новини от света на лайфстайла и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари