IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Една много дълга първа среща – Хилари Бъртън празнува 15 години от запознанството си с Джефри Дийн Морган

29 май 2024 10 40

Двамата са представители на стабилната любов в Холивуд

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Хилари Бъртън Морган и Джефри Дийн Морган празнуват дългогодишната си любов!

В понеделник, 27 май, актрисата от One Tree Hill сподели селфи със съпруга си и двете им деца в чест на 15 години от първата им среща. 

„Преди 15 години Джефри Дийн Морган ме покани за уикенда в Ню Мексико, за да ме изведе на среща, преди да напусна Щатите и да отида в Париж в апартамент под наем. Доста дълга среща се оказа“, написа шеговито Бъртън.

В коментарите Джефри Дийн Морган побърза да добави нещо и от себе си, пишейки „Невероятна. Дълга и наистина невероятна“.

Съпрузите се срещат през май 2009 година, когато са запознати чрез Дженсън Екълс, който играе с Морган в „Свръхестествено“. Русият актьор е женен за Даниел Екълс, която пък влиза в ролята на Рейчъл в One Tree Hill, където развива и силно приятелство с Хилари, което продължава и до днес.

По време на епизод от семейното шоу Friday Night in with the Morgans, съпрузите си спомниха за момента, когато Екълс кани Джефри да се присъедини към него и Хилари за по питие в Лос Анджелис.

„Ти дойде с мотора си, а ние седяхме точно срещу прозореца. Хилари видя този мъж да слиза от мотора на забавен каданс, да сваля каската си и да развява коси. Беше много сюрреалистично. Влезе в заведението, двамата се погледнахте и вечерта вече придоби съвсем друг курс“, спомня си Екълс.

Оттогава Джефри и Хилари са неразделни. Първото им дете, Августус, се ражда през март 2010, а дъщеря им Джорджия се появява на бял свят през 2018 година. След десетилетна връзка актьорите се женят на тайна церемония на 5 октомври 2019 година в Ню Йорк, заобиколени само от приятели, семейството и двете им деца.

„Вече си бяхме построили живота. Имаме две деца заедно. Мисля, че просто идва момент в живота, когато осъзнаваш, че просто не искаш да бъдеш неавтентичен по този въпрос“, каза Хилари относно сватбата.

През годините влюбените имаха късмета да работят заедно на екран, включително в научнофантастичния сериал Extant през 2015 и отново в „Живите мъртви“ през 2021 година. Те също така често се подкрепят на червения килим, като най-скорошната им изява беше през април на галата AMC Networks в Ню Йорк.

Когато не работят, семейство Морган прекарват време с децата във фермата си, където измислят и концепцията за общата си напитка. Тя излиза на пазара през 2022 година и носи името MF Libations.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари