IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Крис Мартин с умилителен жест – закара своя болна фенка на концерт на Coldplay

29 май 2024 17 50

Възрастната дама страда от артрит

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Крис Мартин е човек с главно „Ч“ и го доказа за пореден път. Фронтменът на Coldplay направи умилителен жест за своя болна фенка, с която стопли не само нейното, но и сърцето на всичките си почитатели.

Преди участието на групата във фестивала Big Weekend в парка Stockwood в Лутън, Великобритания, през изминалия уикенд, Мартин се превърна в пример за младите артисти относно това как да се държат със своите по-възрастни фенове. Жестът му беше запечатан на снимка и публикуван в социалните мрежи, което спечели на изпълнителя още златни точки към името му. Публикацията беше споделена в платформата X, бившият Туитър, от дама, която от първо лице изпитва добротата на Мартин.

„Моментът, в който Крис Мартин ме видя да се мъча по улицата, спря колата си и ме качи, за да ме закара. Невероятно. Не мога да повярвам, че това ми се случи. Какъв невероятен човек. Много добре си поговорихме“, пише Сандра Глен в социалните мрежи. Тя е публикувала снимка от автомобила на музиканта, като двамата се усмихват широко, докато се возят на задната седалка.

Глен, която живее с остеоартрит и изкривено дясно бедро, по-късно разказа подробно за взаимодействието си с 47-годишния фронтмен в интервю за BBC. Тя каза пред изданието, че вървяла към касите, когато е решила да си направи кратка почивка, защото изпитала болки в крайниците. Тогава си помислила дали не е по-добре да се върне към дома си и да гледа концерта от удобството на дивана. 

„Но си помислих, че много обичам Coldplay и не смятах, че ще имам друг шанс да ги видя в родния си град“, казва 64-годишната дама.

Тогава към нея се приближил черен автомобил, а жената вътре я попитала дали има нужда от превоз. „Вратата се отвори и видях Крис Мартин. Казах, че не мога да вляза при него, но хората от другите коли ме насърчаваха да го направя“, казва още Глен.

След кратък момент на чудене, Сандра се качила в колата на Мартин и седнала до него, докато шофьорът ги откарал точно пред вратите на парка. Когато автомобилът спрял, Крис се уверил, че спътничката му е добре и може да изгледа концерта спокойно и без болки.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coldplay (@coldplay)

„Когато стигнахме до входа, той не ме остави сама. Отиде при един от членовете на екипа си и му каза да се увери, че съм стигнала безопасно до мястото си“, казва Глен. Допълва, че е била наистина впечатлена от жеста на музиканта и от факта, че е направил всичко възможно човек с увреждания, като нея, да се чувства добре и удобно.

Докато се возили до парка, двамата се забавлявали, особено когато Сандра казала, че вече е на 64 години и не ходи по фестивали. „Единствената ми цел беше да го видя, което и направих, така че можех спокойно да си ида вкъщи“, допълва тя. След като Мартин ѝ казал, че харесал Лутън, Глен го посъветвала да отиде и да хапне в местния ресторант Chicken George след изпълнението си.

Крис Мартин от Coldplay разкри, че яде само веднъж на ден

Любов пред очите на целия свят – Крис Мартин със серенада за Дакота Джонсън

Крис Мартин включи децата си Епъл и Моузес в новия си албум

Фронтменът на Coldplay също така казал няколко окуражителни думи на дамата, след като тя му споделила, че и нейните, като неговите, родители не са между живите. „Каза ми, че за мен има още време. Бях стиснала рамото му и двамата си говорихме като едни стари дами, които се познават от дълго време“, спомня си още Глен.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coldplay (@coldplay)

Резюмирайки невероятното си преживяване, тя казва „Срещнах Крис Мартин и си поговорихме, той е невероятно мил човек! Направи огромен жест за мен, за който ще съм му вечно благодарна“.

За още новини от света на лайфстайла и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари