IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Съпругата модел на Матю Макконъхи, Камила, и дъщеря им Вида – като две капки вода

11 юни 2024 15 00

Двете смугли красавици се появиха в подобни тоалети на събитие на Birkin

Камила, Вида и Леви, Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Камила Алвес и дъщеря ѝ Вида Макконъхи показаха зашеметяващия си външен вид и уникалната си прилика на събитие на Hermes Birkin. Красивото дуо беше избрало и синхронизирани тоалети в яркочервено за специалния  повод.

41-годишният бразилско-американски модел, който споделя 14-годишната си дъщеря с холивудския актьор Матю Макконъхи, беше облечена в макси пола и изрязан топ. Камила носеше и черни сандали на ток, които съчета с черен клъч и златно колие.

Вида носеше сако с дълъг ръкав с подходяща пола и черни обувки на ниска подметка. В рамките на събитието Камила се наслади на топъл разговор с френската модна дизайнерка Nadege Vanhee-Cybulski.

Вида е средното дете на Камила и Матю. Те също така споделят синовете Леви (15) и Ливингстън (11). Бившата манекенка на Valentino Камила и 54-годишният актьор от „Интерстелър“ се ожениха през 2012 г. след шест години връзка, като вчера отпразнуваха и своята 12-годишнина от брака.

Те притежават марката текила Tequila Pants и през май влязоха в заглавията на медиите заради много провокативната си реклама за продукта. В краткото видео красивите съпрузи играят пикелбол  – голи от кръста надолу.

Уместно рекламата беше излъчена ден преди Деня без панталони в САЩ, който обикновено се празнува в първия петък на май месец. Марката е етикетирала своя алкохол като „Официалната текила на Pickle Ball и Spring Cleaning“.

През април цялото семейство присъства на галавечер за набиране на средства за организацията с нестопанска цел на Матю – Mack, Jack & McConaughey.

Съкратено като MJ&M, благотворителната организация е съвместна работа между носителя на „Оскар“, звукозаписния артист Джак Инграм и футболния треньор Мак Браун.

През 2023 г. Матю разкри, че въпреки натоварения си график в Холивуд, той никога не е прекарвал повече от девет дни далеч от Камила, откакто двамата са се оженили.

Камила пък се опита да даде представа за това как тя и Матю са запазили брака си здрав и щастлив като каза на HollywoodLife: „Иска ми се да имах прост, кратък отговор!“

„Връзките са работа, но аз избирам любовта. Всъщност си мислех за това тази сутрин, защото можеш да преминеш през много неща в една връзка, можеш да преминеш през много възходи и падения, никоя връзка не е перфектна. Това е работа“, добави смуглата красавица.

„Но когато вършите работата, какво избирате? Това е въпросът, който е наистина важно хората да задават, когато работят за здравето на връзката си, какво избирате? И за мен аз избирам любовта и избирам растежа“, каза още г-жа Макконъхи.

За още новини от света на лайфстайла и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари