IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Том Харди повдигна завесата на живота си като баща на три деца

11 юни 2024 14 50

Актьорът има голям син от бившата си приятелка, както и две по-малки деца от настоящата си съпруга

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Том Харди разкри кой от близките му хора е най-големият му критик. 

В интервю за E!News 46-годишният актьор повдигна завесата на личния си живот, за да разкаже за бащинството на три деца от две различни жени. Той има 16-годишен син Луис, когото споделя с бившата си приятелка Рейчъл Спийд, както и двама по-малки наследници, които се раждат от брака със сегашната му съпруга Шарлот Райли.

Харди признава, че Луис никога не признава дали харесва или не филмите на баща си, но често предлага своята градивна критика. „Той никога не е категоричен в оценката си, тъй като е на 16, а всички познаваме тийнейджърите и техните настроения. Въпреки това ми казва къде бъркам или какво съм направил правилно във филма“, казва Том.

Той се пошегува, че синът му най-вероятно знае повече от него за създаването на добро съдържание, защото всяко следващо поколение се очаква да бъде по-добро от предходното.

„Това обаче не означава, че не ме подкрепя или не застава зад мен, или пък не се грижи за мен. Той често ми предлага информация, която е много полезна за мен и ме кара да бъда по-добър в това, което правя“, допълва Харди. Казва още, че синът му се държи като негов връстник и говори зряло по теми, свързани с киното, което още повече улеснява баща му в подобрението и усъвършенстването на професията.

Остава да разберем какво ще каже Луис за новия филм на Том, The Bikeriders, който излиза по кината на 21 юни. Историята разказва за чикагска разбойническа мотоциклетна банда от 60-те години на миналия век, водена от героя на Харди. Интересното е, че нито едно от децата на актьора не се интересува от мотоциклети, така че интересът им към проекта може да е доста понижен.

Джейсън Момоа, Том Харди, Джон Леджънд – известни мъже, които поддържат феминизма

Том Харди ще става татко за втори път!

По мъжки: Том Харди се татуира, заради бас с Ди Каприо

Харди обяснява, че наследниците му не харесват возилата на две гуми, защото са твърде шумни. В допълнение, негов близък приятел наранил сериозно крака си, носейки нестандартни обувки за мотор, което още повече отказало децата му от увлечението по мотори.

А когато става въпрос за по-малките членове на фамилия Харди, Том казва „Те не се интересуват от скоростни неща. Още преди да са чули двигателя, бягат надалеч“.

Харди и 42-годишната Шарлот Райли станаха родители на първото си общо дете през октомври 2015, а четири години по-късно се роди и второто им. Двойката до този момент остава безмълвна относно имената и пола на децата си.

За още новини от света на красотата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари