IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Син за пример – Райън Рейнолдс сбъдна мечтата на майка си

11 юни 2024 18 00

Актьорът се пошегува, че издал имената на децата си с Блейк Лайвли, за да получи билети за шоу

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Райън Рейнолдс показа как трябва да се държи всеки един син, независимо дали е голямо име в Холивуд или не. 

47-годишният актьор, който намекна за огромна изненада в предстоящия филм „Деадпул и Върколакът“ в последния пуснат трейлър, изненада феновете на предаването The View, когато се настани в публиката заедно със своята майка Тами. Докато двамата се наслаждаваха на смешките на Упи Голдбърг и компания, Блейк Лайвли демонстрираше стил и красота на червения килим на филмовия фестивал „Трайбека“ в Ню Йорк.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The View (@theviewabc)

„Никога не знаеш какво ще се случи тук в The View. Понякога поглеждаш напред и си казваш, че всичко е под контрол! След това мръдваш погледа леко настрани и виждаш Райън Рейнолдс“, каза Голдбърг под бурните аплодисменти на публиката, след което камерата веднага посочи звездния гост.

Оказа се, че актьорът просто е искал да сбъдне една от най-големите мечти на майка си, а именно да види на живо записване на любимото си предаване. Той разкри, че Тами е в града, за да види внуците си. Рейнолдс и Блейк Лайвли са родители на четири деца – 9-годишната Джеймс, 7-годишната Инез, 4-годишната Бети и 1-годишна дъщеря, чието име все още не е оповестено.

В типичния си шеговит тон Райън заяви, че прави всичко, което майка му каже, защото знае на какво е способна. „Имам предвид, че съм бил подложен на невъобразимо насилие през целия си живот. Затова звъннах на предаването, казах, че съм съпругът на Блейк и бих искал да гледам на живо. Е, ето че сме тук“, допълни актьорът.

От своя страна, Тами разкри, че гледа шоуто всеки ден, допълвайки, че в момента даже го записва у дома, въпреки че ще го гледа на живо.

За феновете на Райън обаче не е никаква изненада, че той изпълнява всичко, което кажат любимите му жени. Той е известен с любовта си към семейството и поставянето на близките си на първо място. Всъщност един от любимите му спомени, докато снимал новия си филм IF относно въображаеми приятели, е свързан с появата на Блейк Лайвли.

„Тя влиза в ролята на котенце. Освен това, най-големият плюс беше, че и двамата бяхме заедно на снимачната площадка с децата по едно и също време“, казва още Рейнолдс.

Макар появите му в детски филми да не са чак толкова често явление, актьорът призна, че се радва за последната си роля, защото съвсем спокойно ще може да я покаже на дъщерите си. Той допълва, че децата му нямат търпение да гледат филма, което го радва още повече. „Защото искаш децата ти да се интересуват от това, което правиш“, категоричен е Райън.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари