IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс следват строго правило за здравословна връзка

28 февруари 2024 10 30

Вижте какво са си обещали още в началото на отношенията си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс са една от най-стабилните двойки в Холивуд. Двамата са заедно вече повече от десетилетие и продължават да се държат така, сякаш току-що са се влюбили. Въпреки натоварените графици и постоянните ангажименти, Блейк и Райън успяват да се грижат за четирите си дъщери и да поддържат пламъка помежду си. 

Актьорите рядко се появяват на светски събития, но пък активността им в социалните мрежи е почти постоянна. Там те се шегуват един с друг, особено за рождени дни, и радват своите последователи. Една от последните им закачки беше по време на Супербоул, когато Лайвли отиде на мача в Лас Вегас заедно с Тейлър Суифт, а Рейнолдс остана вкъщи при децата. Тогава той публикува своя снимка до телевизора, на който вървеше спортното събитие, и написа: „Някой да е виждал съпругата ми?“. Няколко часа по-късно Лайвли отговори със снимка на същото място и надпис „Скъпи, прибрах се! Моят ден беше чудесен, а твоят?“

Оказва се, че тайната на здравословната и дълготрайна връзка се крие в едно-единствено правило, което Блейк и Райън си поставят още в началото. В скорошно интервю актрисата от „Клюкарката“ казва, че със съпруга ѝ са сключили споразумение да не поставят работата пред любовта. 

„Когато с Райън започнахме да излизаме, си обещахме, че никога няма да работим по едно и също време“, казва Лайвли. 

Двамата актьори започват да се срещат през 2011 година, след като се запознават на снимачната площадка на „Зеленият фенер“. Любовта им обаче пламва на двойна среща, когато те излизат с други двама души. Целта е Райън и Блейк да създадат връзка с различни хора, но искрата помежду им пламва и не може да бъде игнорирана. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

Двамата се женят година по-късно, а семейството им вече е допълнено от четири дъщери – Джеймс, Инес, Бети и още едно момиче, чието име се пази в тайна. 

Лайвли споделя, че в миналото е била свикнала да поставя работата на първо място, като не мисли за себе си или собственото си благополучие. „Особено по време на Клюкарката, което беше период от шест години от моя живот, като понякога снимахме три епизода наведнъж“, обяснява тя. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

Що се отнася до това да поставят родителството над работните ангажименти, Рейнолдс споделя пред списание People през октомври, че с Лайвли се опитват да бъдат колкото се може по-открити с децата си. 

Райън Рейнолдс разкри пола на четвъртото си дете

Дъщерята на Райън Рейнолдс с рядка публична поява в подкрепа на баща си

Райън Рейнолдс с награда, но аплодисментите бяха за Блейк Лайвли

„Мисля, че е много важно да говорим с тях за всичко. Наистина се интересувам от техния ден и как нещата в живота им се развиват. За мен, най-хубавото време от всеки ден е, когато ги карам до училище и ги взимам“, казва актьорът. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

По думите му, в момента родителите имат много повече ресурси и възможности да помогнат на децата си да преминат през трудните периоди от детството, ако само го поискат. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари