IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

В услуга на обществото – Блейк Лайвли със секси снимки на Райън Рейнолдс

17 ноември 2023 15 00

Актрисата сподели видео от тренировката на съпруга си за Deadpool 3

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Блейк Лайвли е най-доброто Instagram гадже! Поне по нейни думи. 

36-годишната актриса от „Клюкарката“ показа, че не е загубила чувството си за хумор и продължава да си прави шеги със себе си, докато се наслаждава на компанията на съпруга си Райън Рейнолдс. Двамата са известни с това, че често превръщат другия в център на своите майтапи, особено за рождени дни, карайки феновете да се смеят истински и да ги обичат още повече. 

Преди няколко дни Лайвли се похвали, че подкрепя Рейнолдс във всяко едно начинание, дори по време на тренировките му за новия Deadpool. Независимо дали актьорът е на снимачната площадка или във фитнеса, съпругата му е до него, нагърбена със задачата да прави сексапилни снимки, с които понякога радва и почитателите си. 

След като 47-годишният Рейнолдс сподели няколко горещи кадри от тренировъчната си сесия с фитнес треньора Дон Саладино, който се грижи и за формата на Лайвли след четирите ѝ раждания, голяма част от феновете забелязаха отражението на Блейк в огледалото. Те веднага коментираха под снимката, че актрисата и за миг не изпуска съпруга си от очи, като дамите посочиха, че те биха направили същото, имайки предвид външния вид на Райън. 

Блейк веднага се включи в шеговития тон и публикува снимките в своята история в Instagram, пишейки „Намерете си по-добро Instagram гадже от мен“. На следващия кадър тя се беше приближила още повече, за да покаже усмивката си, докато прави снимка с телефона. „Ще почакам. Защото знам, че правенето на горещи снимки на сексапилния съпруг е не само фотография, а услуга за обществото“, допълни актрисата. 

Въпросната колекция от снимки показва Рейнолдс, ухилен до уши, в компанията на Саладино. Двамата правят различни пози, показвайки, че могат да се забавляват и по време на упражненията, а от описанието става ясно, че тренират за снимките на третата част на Deadpool. Във филма актьорът ще си партнира с приятеля си Хю Джакман, който също може да се похвали със завидна физика. Той ще влезе в познатата роля на Върколака

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wolversteve (@wolversteve)

На следващите кадри виждаме Райън, който носи дъмбели, докато показва мускулите на ръката си, застанал до Саладино. Това беше последвано от снимката, която се превърна в истински хит за няколко часа с участието на Блейк Лайвли. Тя се вижда в отражението на огледалото, а Рейнолдс и Саладино позират на фона на фитнес оборудване. 

„Тялото ми е доста увредено от годините на каскади и опитите ми да бъда по-конкурентоспособен, отколкото костите и ставните ми връзки можеха да понесат“, пише Рейнолдс. Актьорът допълва, че понякога притиска нещата твърде близо до лимита и умереността никога не е била негов приятел. Но за щастие, Дон Саладино е.

Рейнолдс пише още, че фитнес треньорът винаги му е помагал да се върне отново към функционалността независимо дали става въпрос за физически или психически аспект. Той бе категоричен, че определено не приема работата с човек като Саладино за даденост. „Знаех, че завръщането ми там, където трябва, няма да бъде лесно. И добавката от три месеца стачка по средата на всичко това, със сигурност не помогна. Както и да е... Благодаря, Дон. Наздраве за домашния фитнес“, завърши актьорът.

Щастливо семейство – Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс показаха бебето

Здравословен начин на живот – Осемте принципа на Блейк Лайвли

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс станаха родители за четвърти път

Разбира се, като един съпруг за пример, Райън не пропусна да спомене съпругата си, пишейки че всички снимки са направени от „моето Instagram гадже“. 

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс се ожениха през 2012 година, след като се запознават на снимачната площадка на „Зеления фенер“ две години по-рано. Двойката има четири деца8-годишната Джеймс, 7-годишната Инез, 4-годишната Бети и бебе, което се роди през февруари, чието име все още не е обявено. Появиха се слухове, че новороденото също е момиче, но и тук нямаме потвърждение от родителите.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари