IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мидълтън и принц Уилям очакват момиченце

7 февруари 2015 08 36

Детето ще носи името на принцеса Даяна

Снимка; Getty Images

Снимка; Getty Images

Второто дете на британския принц Уилям и съпругата му Катрин ще е момиче, съобщи сп. „OK“, като се позова на източник от обкръжението на кралското семейство.

Полът на бебето е станал ясен, след като на двадесет и първата седмица от бременността е била извършена ултразвукова диагностика.

Източникът на изданието е разказал, че при избора на името двойката се е колебаела между традиционните Елизабет и Мери, но в крайна сметка са решили да кръстят момиченцето на баба му – принцеса Даяна.

Отбелязва се, че инициативата при избора на името е била на херцогинята на Кеймбридж Катрин, като решението е продиктувано от уважението ѝ към благотворителната дейност на принцеса Даяна.

Според източника, кралица Елизабет Втора не е била против решението на внука си. Тя е отбелязала, че принцеса Даяна е била добра майка.

През септември 2014 г. стана известно, че херцогинята на Кеймбридж очаква второ дете. Момиченцето трябва да се появи на бял свят през април тази година. Принц Уилям и херцогиня Катрин вече имат един син – принц Джордж, който се роди на 22 юли 2013 година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари