IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Гарнър и Бен Афлек се правят на щастливо семейство

27 юли 2015 14 40

Съпрузите не свалят халките си, въпреки че обявиха раздялата си

Снимка: dailymail.co.uk

Снимка: dailymail.co.uk

Дженифър Гарнър и Бен Афлек продължават да се правят на щастливо семейство, вероятно заради трите си деца Вайълет, Серафина и Самюъл.

Съпрузите обявиха, че се разделят, два дни след 10-ата годишнина от сватбата си в края на юни, но така и не спират да носят брачните си халки. Според близки на отчуждената двойка, всичко това е театър, с който двамата се опитват да направят предстоящия развод по-поносим за наследниците си.

Въпреки това, има хора, които считат, че 43-годишната Дженифър и 42-годишният Бен, може би се опитват да изгладят своите различия, в името на евентуално общо бъдеще.

В момента Гарнър снима филм в Атланта, като с нея са и трите деца. Афлек пък посети съпругата си през изминалия уикенд, въпреки че има ангажименти в други части на страната.

Двамата изглежда направиха всичко възможно да изглеждат по-ведри и усмихнати, за да зарадват малчуганите.

Според вестник „New York Post“, Бен и Дженифър планират да се преместят под наем в къщата на Брук Шийлдс в Лос Анджелис, докато решат какво да правят и как точно да разделят собственото си имение в Ел Ей.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари