IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

50 Cent ядоса съд като се похвали с пачки пари

22 февруари 2016 12 35

Той бе обявил банкрута си, за да не плати обезщетение

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Рапърът 50 Cent е привикан в съда, където и бил принуден да обясни няколко свои фотографии, публикувани в Instagram, съобщава The Wall Street Journal.

Съдия Ан Невинс заявила, че снимките, на които артистът се хвали със състоянието си, демонстрирайки много пачки, може да свидетелства за неговата нечестност.

През юли 2015 г. Къртис Джаксън, каквото е истинското име на звездата, се възползва от глава 11 на закон за банкрута на САЩ, която включва преструктуриране на дълговете.

Това той направи, за да не заплати обезщетение на Ластония Левинстън, която му поиска 5 милиона долара, тъй като рапърът бе пуснал в интернет домашно порно с нейно участие. Тогава той искаше да влезе в конфликт с бившия приятел на момичето – рапъра Rick Ross.

Адвокатите на девойката изказаха съмнението си в съда, че банкрутът на рапъра е измислен, за да не плати обезщетението. Самият 50 Cent обяснил в съдебната зала, че парите, с които се хвали са илюзия, тъй като музикалната индустрия, в която участва се стреми към това.

„Всеки случай на несъстоятелност трябва да бъде кристално ясен, в противен случай ще подкопае доверието в процедурата. Неговото истинско значение е да се даде втори шанс на честните хора да са отново щастливи“, коментира подозренията си съдия Невинс. На скандалните снимки Джаксън лежи в кревата, поръсен с долари.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари