IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Камерън Дъглас: Живот извън решетките

4 август 2016 11 00

Синът на Майкъл показва как живее след 7 години затвор

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Синът на Майкъл Дъглас – Камерън ще показва как живее след 7-те години прекарани зад решетките.

Камерън, който беше освободен от затвора преди 5 седмици за добро поведение, си направи вече Instagram акаунт и една от първите снимки, която сподели е на своето голо, мускулесто тяло.

Вижда се, че 37-годишният звезден наследник е татуирал на гърдите си баща си и дядо си, а именно холивудските ветерани Майкъл и Кърк Дъглас. Освен това личи, че той е прекарвал доста време във фитнеса на федералния затвор в Пенсилвания.

От социалната медия става ясно, че Камерън е започнал връзка с красива бразилка, която работи като йога инструкторка.

В близко бъдеще той ще живее в Бронкс, Ню Йорк и ще споделя със своите последователи поезията си.

Той е написал: „Здравейте, момчета, ще споделям с вас стихотворенията, които написах. Те са малка част от една много по-голяма перспектива...“

Припомняме само, че той беше арестуван през 2009 г. за търговия с метамфетамини, а няколко години след това се опита да внесе контрабандно в затвора опиати, скрити в балон в ануса му.

Наскоро стана ясно, че Камерън е започнал да злоупотребява с наркотиците още на 13-годишна възраст, а започва да си инжектира хероин на 20.

Вижте снимките на Камерън на свобода в галерията ни!

Камерън, Кърк и Майкъл през 2003 г. Снимка: splashnews.com

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари