IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Томас Маркъл иска помирение с Меган

26 октомври 2018 13 20

Той иска да вижда бъдещия си внук

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

Заравяне на томахавките. Това иска Томас Маркъл – бащата на Меган. След като разбрал, че тя е бременна, той съжалил за думите си отпреди няколко месеца и посетил архиепископа на Кентърбъри, за да се помоли и намери начин да се сдобри с дъщеря си.

Бившият осветител, който живее в Мексико, е споделил, че би желал да стопли взаимоотношенията си с Меган и да вижда бъдещото си внуче. Той е категоричен, че има право на това, съобщават британските медии.

Източник, пожелал да запази анонимност, е споделил пред „The Mirror“, че Томас е твърдял, че детето ще носи както неговата кръв, така и тази на британското кралско семейство. Той е признал, че е сгрешил и отчаяно иска да види дъщеря си.

Маркъл не е разговарял с дъщеря си от май насам и според таблоидите е разбрал за бременността ѝ от радиото. Въпреки лошото му отношение към Меган, той тайничко се надявал, че ако е момче, детето на херцога и херцогинята на Съсекс ще бъде кръстено на него.

Междувременно визитата на принц Хари и съпругата му продължава. Двамата кацнаха в Сидни, където ще бъдат специални гости на игрите „Инвиктус“.

Още по темата:

Меган готова да се срещне с баща си. Но при определени условия

Пореден опит: Саманта опита да се срещне с Меган

Меган с трогателна реч за достъпа до образование


Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари