IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мария пак влюбена, пак иска любовта да е завинаги

2 ноември 2018 06 47

Изпълнителката заяви, че не обича самотата

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Фолкпевицата Мария вече има два неуспешни брака зад гърба си, а самата тя на няколко пъти разкрива, че е влюбена. Изпълнителката видимо не обича самотата, дори се определя като семеен тип жена, но пък това някак не кореспондира с прескачането от връзка във връзка.

„Аз обичам да бъда ситуирана в партньорство. За мен самотата е трудно начинание, винаги имам човек до себе си. Много рядко съм била съвсем, съвсем сама. Имала съм и такива моменти, но аз обичам партньорството, не просто да знам, че имам някого, който ми е зад гърба и ме поддържа и помага“, заяви Мария пред Планета тв.

И в момента тя има мъж до себе си, но не разкрива подробности и този път е решила да не вади личния си живот на показ и широко обсъждане.

„Той е всичко онова, което съм искала и го казвам в най-мъдрата си и осъзната досега възраст. Влюбена съм, очевидно е и страшно ми е хубаво. Много ме зарежда той, радвам се, че е в моя живот“, допълни чаровната брюнетка.

Мария си пожелава тази любов да продължи завинаги. Нещо, което поне засега – не се получи при миналите ѝ връзки.

Чар или бедствие: Мария не оставя на фантазията

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари