IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Жени Калканджиева сред плеймейтки в Big Brother

6 ноември 2018 06 43

Wosh МС, Никита, Златка и Благой сред участниците

Снимка: Big Brother

Снимка: Big Brother

Телевизионният ефир издържа само два дни и след като ВИП-овете напуснаха, дойде ред на звездите в Big Brother: Most Wanted. За втори път в шоуто ще участва шефката на „Визаж“ Жени Калканджиева, но този път без своя спътник в живота – Тачо.

Жени ще живее под един покрив с любимата ѝ категория „известни с известността си плеймейтки“. В Нови хан се настаниха Златка Райкова и гаджето ѝ Благой Георгиев, Джулиана Гани, фолкпевицата Емануела.

Скандалната някога тв водеща Албена Вулева пък влезе с ново лице – приела исляма. Тя сподели, че в момента се занимава с приложна магия и „ако някой е скандализиран от това, да ходи да си поплаче“.

Станимир Гъмов, Wosh МС, Весела Нейнски и футболистът Стойко Сакалиев също ще бъдат част от новия сезон, в който отново ще има гримьор. Цецо Андреев също се определи като гримьор на звездите, а първата му работа бе да сподели, че „Кулагин бил дъното на тази професия“. Андреев влезе навръх рождения си ден и видимо ще забавлява останалите с имитациите на звездите.

Татуираната Никита Джонсън влезе в шоуто под номер 11 и заяви, че участва не за слава, а за победа. С многобройните си пластични операции тя предизвика доста критики при предното си участие, но в крайна сметка го спечели. „Преди три години разбрах, че хората харесват различните“, сподели Никита.

Стоян Роянов Я Я също попада в групата на чешитите, които трябва да движат сюжетите в шоуто. Последен пък в къщата влезе „любовчето“ на Златка – Благо Георгиев. Той заяви, че хич не се интересува от мнението на хората извън близкия му кръг.

Съквартирантите бяха разделени по двойки за първата си мисия, като това стана по дължината на краката. С най-дълги сред дамите се оказа Емануела, а сред силния пол – Благо Георгиев. Най-късокраки според метъра на Биг Брадър пък бяха Русата Златка и Станимир Гъмов.

От успеха на тази мисия зависи ежедневието на участниците, тъй като влязоха в „гола“ къща – без мебели, без посуда и багаж.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари