IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След сватбата с Хари: Как се промени Меган Маркъл?

11 ноември 2018 09 00

Тя бе кръстена от английската църква

Източник: Reuters

Източник: Reuters

Ежедневието на американската актриса Меган Маркъл несъмнено се преобърна след като тя започна да излиза с принц Хари. Близо 5 месеца след тяхната сватба, двамата очакват своето първо дете, а животът им продължава да е тема номер едно за много таблоиди.

След като стана част от британското кралско семейство, Меган получи титлата херцогиня на Съсекс. Като жена на принц Хари, тя ще има доста отговорности и се налага да спазва строгия протокол, заради който се налага да се лиши от доста неща, с които е свикнала.

Ето списък на промените, които настъпиха в живота на Меган след като тя се омъжи за принц Хари:

Тя не може да се занимава с политика

Преди да започне да излиза с принц Хари, Меган активно участваше в най-различни кампании за равенство между половете. Оттук нататък обаче тя трябва да внимава с това какво говори пред публика. Много е важно като представител на кралското семейство да не споделя на глас възгледите си по политически въпроси.

По време на своето посещение в Нова Зеландия – страна, в която жените също могат да гласуват наравно с мъжете, херцогинята на Съсекс изнесе реч за феминизма и достъпа на жените до избирателните секции. Думите ѝ обаче бяха подбрани доста умело.

Тя ще стане британски гражданин

Един от говорителите на британското кралско семейство обяви пред BBC, че Маркъл възнамерява да стане гражданин на Обединеното кралство и тази процедура ще стане „в съответствие с имиграционните изисквания“. Въпреки „връзките“, които има, тя ще трябва да мине през всички процедури, които важат за обикновените хора. Маркъл трябва вече да има семейна виза. След пет години тя може да получи документ за постоянно пребиваване и да придобие официално гражданство. Това ще стане след като премине през специален тест.

Челси, Кресида, Меган... Жените до принц Хари и общото между тях

Край на актьорската ѝ кариера

Маркъл е актриса, блогър и моден дизайнер. Въпреки амбициозните си планове, които е имала за своето бъдещо развитие, ще трябва да се откаже от тях, защото протоколът го изисква. Маркъл вече използва своя блог „The Tig“, за да популяризира благотворителни инициативи.

Бе кръстена от английската църква

По принцип красивата съпруга на принц Хари е американска протестантка. След като вече е кралска особа, тя бе покръстена от английската църква по време на скромна церемония през март.

Без социални мрежи

Принцеса Южени, която наскоро мина под венчило, е единствената от кралския двор, която използва социални мрежи. Още преди да се омъжи медиите писаха, че Меган ще изтрие своите профили в Twitter и Instagram. По-късно от двореца Кенсингтън излязоха със специално изявление, с което уточниха, че като херцогиня тя е решила да спре да ползва платформите.

Не може да играе „Монополи“

Да, странен факт. Причината е, че в семейството на принц Хари е изрично забранено да се играят игри от този сорт, защото са твърде порочни.

Съперничество по кралски: Меган и Хари срещу Кейт и Уилям

Кралските порядки трябва да се следват

Представителите на кралското семейство трябва да пристигат за вечеря, например, по реда на наследяването на трона. Меган Маркъл трябва да върви винаги след съпруга си.

Още преди сватбата Меган започна да работи със специалисти по кралския протокол, които да я обучат как да се държи на официални събития. Въпреки че не е принцеса, а херцогиня, съпругата на Хари има своите отговорности. Важно е тя да знае кога и как да се поклони, в кой момент трябва да се здрависа, в кои случаи може да прегърне или целуне някого.

Снимки: Reuters

Живот под непрестанна охрана

Меган започна да се движи с охрана веднага след като официално потвърди за връзката си с Хари. По време на последната си задгранична обиколка, при която тя и съпругът ѝ посетиха Нова Зеландия, Австралия, Фиджи и Тонга, се видя, че те са с по-голям брой охранители. Причината за това най-вече е, че херцогинята е бременна и тълпите от хора, събрали се да видят нея и съпруга ѝ, може да ѝ навредят.

Маркъл вече не може да ходи сама по магазините и да се разхожда без охрана.

Четете още:

Принц Хари и Меган – „бунтари“ и в отглеждането на наследника им

Защо Меган Маркъл се отказа от роклите на г-жа Бекъм

Експерт: Принц Хари ще оплешивее до 50

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари