IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сара Хайланд: Здравословните ми проблеми ме докараха до депресия

15 декември 2018 07 00

Актрисата има две бъбречни трансплантации

Източник: Reuters

Източник: Reuters

Сара Хайланд проговори за здравословните си проблеми. В интервю за списание „Self magazine“, актрисата разкри, че заради бъбречната дисплазия (деформация на бъбреците) е стигнала до депресия и дори искала да се самоубие.

Звездата от сериала „Модерно семейство“ разкри за трудностите, които е срещнала по време на лечението, за двете трансплантации и ендометриозата.

Преди близо 7 години Хайланд претърпя бъбречна трансплантация. По време на операцията лекарите установили, че красавицата има и херния. Две години по-късно, актрисата отхвърлила органа.

„Когато човек от семейството ти даде втори шанс за живот и нещо се провали, ти се чувстваш виновен за станалото. А вината всъщност не е твоя“, разказа тя.

По думите на Сара, тя била постоянно депресирана.

„Цели 26 години се чувствам като тежест на семейството ми, което се грижи за мен, защото аз вечно имам здравословни проблеми“, обясни още тя.

Хайланд уточни пред изданието, че след втората бъбречна трансплантация се чувства по-щастлива и благодари на брат си, който е станал неин донор.

По-рано тази година се носеше слух, че звездата от „Модерно семейство“ е анорексичка, защото е твърде слаба. По повод коментарите в интернет пространството, актрисата обясни в социалните мрежи, че няма как да контролира как изглежда тялото ѝ.

Сара Хайланд призна за сексуално посегателство над нея в гимназията

Селена Гомес пребори депресията, снима клип

8 знаменитости със здравословни проблеми от години

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари