IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Галин зарадва майка си с почивка в Мексико

7 февруари 2019 12 30

Певецът качи снимки от райското кътче

Източник: Facebook

Източник: Facebook

„Една жена закърми ме със обич. Една жена живот за мен си дава. Една жена целува ме през сълзи и грешките за сетен път прощава. Една жена ме учи да съм смел. Една жена щом падна ме издига. Една жена от болката ми взема и редом с мен до щастие достига. Обичам те, мамо“. Това написа Галин в Instagram. Попфолк певецът сподели, че е решил да зарадва своята майка с почивка в Мексико.

Изпълнителят сподели с феновете си, че е решил да се отблагодари на своята майка за грижите през годините като ѝ подари една незабравима почивка.

„Тараумара или Рарамури е племето, коренно население на Северна Америка, по-точно на северозападно Мексико, чиито членове са прочути със способността си да бягат на свръхдълги разстояния“, написа Галин във социалните мрежи и качи няколко снимки, от които става ясно, че той също е заминал с майка си.

Певецът, който в момента е без гадже, често коментира пред медиите, че трудно може да си намери жена, която да не го използва. Като малък той е живял с баба си, защото майка му е трябвало да работи и да го издържа, затова е много близък с нея.

Източник: Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари