IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джокович релаксира в Доминикана

11 април 2019 15 00

Преди турнира на клей в Монте Карло

Източник: Instagram

Източник: Instagram

Новак Джокович и съпругата му се отдадоха на релакс Доминиканската република. Двамата споделиха снимки от райското място, което са посетили.

„Винаги търся спокойствие, тихи места. Зад гърба ми има хора, които крещят, смеят се, тичат, въпреки че от снимката изглежда, че около мен би се чувала единствено песента на птичките. Въпросът е, че в момента се опитвам да намирам мир и тишина в себе си, дори когато наоколо е врява. Разбира се, всичко изисква упоритост, търпение и повторения, и няколко бели косъма по пътя. Но усилието си струва“, написа Йелена Джокович в Instagram и качи кадър по бански.

От своя страна тенисистът качи уникална снимка от залеза в Доминикана. После се похвали, че храненето с чиста храна от природата му е допаднало.

„Преди да се приберем у дома, ядохме пресни кокосови орехи и бадеми директно от Майката Земя“, коментира той.

Вчера Джокович пристигна в Монте Карло, където ще се проведе първият турнир на клей за сезона. Там той е тренирал с Григор Димитров.

Източник: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари