IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

100 лицеви опори: Тайната за мускулите на Джейми Дорнан

4 май 2019 06 00

Звездата посещавал фитнес салона поне четири пъти седмично

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Популярният актьор от „Петдесет нюанса сиво“ Джейми Дорнан се поддържал във форма, като в паузите в снимачния си ден правел по сто лицеви опори, съобщава сайтът Контактмюзик.

36-годишният екранен любимец на дамите държал винаги да изглежда добре и редовно посещавал фитнес салона, най-малко четири пъти седмично. Но когато работният му график ставал прекалено претрупан, Дорнан не губел време и тренирал на място на снимачната площадка.

„Понякога чувствам, че имам излишък от енергия и не знам какво да правя с нея, коментира Джейми. Тогава залягам на пода и започвам да правя лицеви опори, като стигам до сто. Така горя част от излишната си енергия!“ Актьорът се хвали с отличния си метаболизъм.

Той от малък си падал по спорта, даже си мислил, че ще направи кариера в спортната област, но нещата тръгнали по друг начин за него. Но и досега, докато си е вкъщи, скачал на батут през ден за час и половина.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари