IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Диляна Попова: Мъжете не могат да избират вместо жените

4 юни 2019 09 30

Моделът се вдъхнови от „Историята на прислужницата“

Източник: Instagram

Източник: Instagram

„Алабама, Мисури, Тенеси.. Не разбирам как е възможно мъже да решават какъв да бъде личният избор на жените. Въобще не разбирам как е възможно наказание за изнасилване да е по-леко от това за лекар, извършил аборт по желание!?“. Това написа Диляна Попова в Instagram, качвайки нестандартна снимка.

Постът на модела е вдъхновен от „Историята на прислужницата“ и недоволството на хиляди жени по цял свят заради забраната за извършването на аборти в няколко американски щата.

Попова сподели, че следи сериала и се вълнува от него.

„Сценография, костюми, актьорска игра.., велика продукция! Но малко ме плаши фактът, че нещо подобно започва да се случва и в действителност.. Плаши ме...“, посочи тя.

По думите на Диляна, която неведнъж е заставала зад социални каузи, сценарият на филма трябва да си остане само в киното.

Красавицата се е снимала като една от главните героини в продукцията – Оффред, която има тежка съдба. Във филма се разказва как жената е принудена да зачева и ражда деца на знатни мъже в Гилиад.

Преди няколко месеца Азис провокира феновете си като се снима като секс робинята.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

анонимна ( преди 4 години )
наистина мъжете, пенеже изтърват постепенно както казвате "слугините" си, се чудят как да отмъщават под най-различни форми, то наясно са, че не може всички да са премиери или поне директори, то поне да командват някоя нещастница и да се усещат господари?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
анонимна ( преди 4 години )
Нищо учудващо няма, върви инерцията - векове наред жените са били истински роби, без собственост, без избирателни права, без право на образование и на никакъв глас освен какъв *** да купят, дори това е съмнително, безропотни слугини на семействата си, донякъде има известен напредък все пак в наше време.........
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар