IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Поли Генова показа сина си

5 юни 2019 06 00

Певицата стана майка на 12-и април

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Поли Генова прекара 1-ви юни в компанията на първородния си син Даниел. Тя сподели със своите последователи в Инстаграм снимка, на която се вижда, че двамата са в парка и празнуват Деня на детето. Малкият се появи на бял свят на 12-и април тази година и досега феновете не бяха виждали негова фотография. Бащата е половинката на звездата Джоузеф Шардън, който е холандец и също е в сферата на шоубизнеса.

Поли Генова обяви, че ще става майка точно на Коледа. Тя показа наедрялото си коремче на концерта „Българската Коледа“ и потвърди слуховете, че чака първо дете. Съвсем скоро след раждането певицата се завърна към ангажиментите си и още в края на април тя се включи в националното турне на спектакъла „Фалшив герой“.

 

 

Тя беше водеща на годишните музикални награди на БГ Радио, провели се на 22-ри април и се пошегува, че Даниел е зад сцената, а нейният колега и втори водещ – Рафи, се грижи за него. 

Четете още: 

Поли Генова показа първородния си син

Поли Генова стана майка, роди момче

 


Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари