IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лорънс проговори за годежа си

7 юни 2019 08 00

Актрисата не скри любовта си към половинката си

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Доста дълго време Дженифър Лорънс избягваше темата за връзката си с Кук Марони. Папараците успяват да ги издебнат да направят няколко снимки на двойката след като се разбра, че двамата се срещат от юни миналата година. През февруари пък се оказа, че двамата са сгодени, но носителката на „Оскар“ не обича много да говори за личния си живот. Тя нито отричаше, нито потвърждаваше новината за годежа.

Все пак, тази седмица на премиерата на новия ѝ филм „Черния феникс“ тя за първи път проговори по деликатната тема. В интервю за Entertainment Tonight 28-годишната актриса не се притесни да обсипе с хвалби своята половинка. „Просто той е най-добрият човек, когото съм срещала. Беше ми много лесно да се съглася“.

Снимка: Reuters

Слуховете за годежа започнаха след като Лорънс беше забелязана с пръстен, а по време на модната седмица в Париж актрисата вече представи официално на света своето бижу. Но тогава отново не отговори на въпросите дали наистина е предприела сериозната крачка.

Все още не се знае кога ще бъде сватбата, тъй като двамата имат доста натоварени графици. Докато Марони работи постоянно в Ню Йорк, то половинката му е в постоянно движение и промотира филмите си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари