IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

С кого излизат на двойни срещи Меган и Хари?

13 юни 2019 06 00

Явно сред най-близките им са Джордж и Амал Клуни

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

За приятелството между Джордж и Амал Клуни с херцозите на Съсекс стана ясно, когато актьорът и режисьор се появи на сватбата на Меган Маркъл и принц Хари.

Джордж Клуни впоследствие сам потвърди добрите си отношения с тях, а Амал даже бе почетен гост на baby shower, който херцогинята подготви в Ню Йорк. Съвсем скоро в интервю за Daily Mail актьорът разказа, че те си устройват двойни срещи заедно.

„Ние живеем недалеко един от друг, често се срещаме и си правим вечеринки заедно. Те са отлична двойка, добри, весели и влюбени един в друг. Те ще бъдат прекрасни родители“, заяви Джордж.

Той даже се превърна в защитник на Меган Маркъл, когато пресата не спираше да я атакува заради нейните роднини, с които Меган не поддържа топли отношения.

„Струва ми се, че това не е особено справедливо, когато пресата започне да обсъжда някого по всякакъв повод. А всъщност Меган не прави нищо, освен да се опитва да живее свой собствен живот“, каза той.

Амал Клуни също е приятелка с Меган и Хари. Говори се, че тя е платила частния самолет, с който е прелетяла някогашната звезда от сериала „Костюмари“ от Лондон в Ню Йорк, където се проведе baby shower на херцогинята и също така ѝ е давала съвети по въпроси, свързани с майчинството.

Скоро също така Джордж Клуни трябваше да обяснява, че не би бил добър кръстник на сина на херцозите, тъй като самият той трудно се справя като баща на близнаци.

Снимка: Reuters

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари