IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 родни звезди, които „се състариха“

1 август 2019 06 08

Не издържаха на изкушението FaceApp

Ще издам ремикс след време, написа Криско

Ще издам ремикс след време, написа Криско

Може и да не сте чували словосъчетанието FaceApp, но със сигурност сте виждали готови снимки от приложението, което завладя целия свят. Малко след излизането му на пазара, то набра голяма популярност сред малки и големи.

Заинтригувани от това как ще изглеждат след години, много хора си го свалиха и започнаха да променят фотосите си. В резултат на това през социалните мрежи премина вълна от застаряващи мъже и жени.

Разработката, която на пръв поглед изглежда напълно безобидна, може да ползва за различни цели доста от информацията за потребителите, най-вече техните снимки. Преди да разберат това обаче, много известни личности побързаха да шашнат феновете си като качат своите копия след 30-40 години. Последваха безброй коментари и шеги по техен адрес.

Само за няколко дни „преждевременното състаряване“ се превърна в хит в Европа и САЩ, като не подмина и България. Подобно на Лейди Гага, Джъстин Бийбър, Лео Меси, Роналдо, Риана и Райън Гослинг, наши известни личности също не устояха и използваха FaceApp. Ето кои са те:

Николета Лозанова

Мечтата на много мъже у нас, която е изключително стриктна към визията си и рядко публикува снимки без грим, е използвала филтър, който не я е състарил кой знае колко. На снимката, която тя сподели в социалните мрежи, тя изглежда сякаш е на около 40.

Източник: Instagram

„Все още съм добре“, коментира Николета Лозанова, която бе една от първите, използвали приложението.

Миро

„Вероятно така ще изглеждам на 120 години. Ставам ли?“, попита Миро. Певецът разсмя последователите си със своята снимка. На нея обаче той е с очила и не се вижда много ясно дали ще го познаем, ако го срещнем след близо 40 години.

Източник: Facebook

„И на 20 и на 120, Миро си е Миро – харизматичен и завладяващ“, похвали го негова почитателка.

FaceApp – крие ли приложението рискове?

Илиана Раева

Въпреки че вече е над 50, Илиана Раева изглежда страхотно. Тя неведнъж е качвала снимки по бански, за да покаже стегнатото си тяло. Известната гимнастичка вече е баба на момиченце, с което я дари по-малката ѝ дъщеря. Тя не крие, че внучето ѝ я подмладява и я прави много щастлива.

Източник: Facebook

„Прекрасно...“, написа жената на Наско Сираков и сподели във Facebook тяхна обща снимка от официално събитие. На тях те изглеждат като достолепни старци.

„Дедо Насе“, пошегува се почитател на известното семейство.

Валери Божинов

Бившият на Биляна Дол често пуска най-различни майтапи в социалните мрежи. Той не може без мобилния си телефон и обича да качва свои клипове от колата, в които пее и говори на различни теми.

Източник: Instagram

Божинов публикува две свои снимки като пенсионер и добави: „Дядо Валери“. После със сигурност се е забавлявал на коментарите по негов адрес.

Време за почивка: Кои известни българи избраха нашето Черноморие?

Десислава Цонева

Тв водещата, която съвсем скоро ще стане майка за втори път, споделя много малко снимки в социалните мрежи. Наскоро тя сключи брак с половинката си и се похвали с булчинската рокля, подарена ѝ за случая от приятелка.

Източник: Instagram

Дъщерята на покойния Димитър Цонев, която очаква момиченце, използва снимка с белия вол, за да си сложи няколко бръчки и отпусне скулите с FaceApp. Тя обаче не посмя да си добави повечко години чрез приложението.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари