IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Гарнър предизвиква феновете – с курабийки

18 август 2019 06 00

Звездата събира пари чрез игра

Instagram

Instagram

Вкусно предизвикателство отправи Дженифър Гарнър към своите фенове. Звездата, която отскоро се подвизава като инфлуенсър, пече курабийки за благотворителност. Един от последователите ѝ, участвал в нейната игра с вкусните изкушения, може да ѝ гостува в Лос Анджелис. 

„Моята къща ухае на курабийки... Ела и ги изпечи с мен, като изхабиш няколко калории по време на самия процес, защото ще събираме пари за Фондацията по епилепсия докато си прекарваме страхотно“, написа актрисата и сподели снимка, на която държи бисквитка и надпис: „Ти и аз. Всичките бисквитки!“. 

Играта на Гарнър е със съдействието на сайт, който помага на неправителствени организации да съберат по-лесно средства за техните каузи. Всеки, който се включи в нея, трябва да дари скромна сума. Само един може да спечели възможността да гостува на звездата, да пече с нея курабийки и да отседне в хотел в Лос Анджелис. С него може да доведе и свой приятел. 

Режимът на Дженифър Гарнър за перфектна фигура 

Идеята за поредната благотворителна инициатива, подета от актрисата, се хареса на нейните последователи. 

„Ммм, курабийки. Страхотна идея“. „Толкова много ви благодаря, че подкрепяте фондацията. Каузата е много близка до сърцето ми“, коментират под публикацията на Гарнър. 

Дженифър Гарнър: Благодарна съм всеки ден

След развода с Бен Афлек, актрисата има нов мъж до себе си – бизнесменът Джон Милър. В момента тя се е отдала на грижата за децата и готвенето, което е втората ѝ страст след киното. 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари