IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стана ясно защо се разделят Майли и Лиъм

16 август 2019 06 00

Актьорът не спирал да купонясва, а това всявало раздор между двамата

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Едва 8 месеца след брака им, стана ясно, че Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт се развеждат. Причината за този несполучлив край на връзката им станали неспирните партита на актьора с приятели.

Именно купоните станали повод за чести разпри между брачните партньори. Малко преди да се разделят, те за последно отново се скарали заради нощните приключения на звездата от „Игри на глада“.

Пред сп. „People“ приятели на двойката споделят: „Мнозина си мислеха, че Майли е по-лекомислената в тази двойка. Но това се оказа заблуда. Големият виновник за разпадането на краткотрайната брачна връзка на звездните партньори се оказа Лиъм. Накрая на Майли ѝ писна, тъй като той се държеше като пубер. Според нея крайно време било Хемсуърт да порасне, но тя нямала нерви да го чака“.

Близки на двойката довериха, че актьорът имал доста по-чепат характер, отколкото е публичният му образ на приятен човек.

Според друга версия Майли и Лиъм се разделили заради коренно противоположни виждания за брака. Актьорът нямал нищо против Сайръс да се развива като певица, но искал вкъщи да си има стабилна домакиня и майка на децата му.

Други източници, близки до двойката, не са сигурни, че раздялата между двамата е окончателна. Те са изпадали в подобни ситуации и преди и не е изключено отново да се съберат.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

ку ку ( преди 4 години )
Tози е от миналия век - той на купон, а тя в къщи? Да, ама не, дори и да не беше световно известна звезда !
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар